anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E semn bun daca un porumbel sa găinățat pe tricoul meu in timp ce mă plimbam pe strada? Deja am avut noroc la pariuri, mai vin și alte succese financiare? Sau e doar un mit?

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Doar cand va face asta o vacă. Vei fi miliardar.
Glumesc. Este doar un mit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Sunt sigur că daca joc acum 200 la păcănele ii pierd pe toți laughing dar am avut noroc până acum în prostie, dar știu și eu că nu toata ziua buna ziua răsuna norocul la pariuri

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda. Nu am jucat si nu am sa joc niciodata la asa ceva. Castigi pe o parte dar pierzi mai mult pe alta parte. Oricum, succes la castiguri.

anonim_4396

Da,ieși în total în pierdere și devii și dependent. Eu incerc sa nu mai calc in astfel de locuri și să pot merge sa mă angajez,dar e foarte greu că nu am motivație deloc din cauza depresiei,și am probleme serioase cu insomnia. E cel mai îngrozitor lucru sa nu ai părinți și familie sa te susțină moral,sa nu ai prieteni, sa nu ai nimic, castigurile in loc sa ma facă fericit parcă mai rău m-au băgat în depresie, doar câteva ore am fost entuziasmat, după parcă am fost dat în judecată laughing

anonim_4396

Porumbelul e de vina, sa găinat pe mine înainte să ajung la Digi sa plătesc factura laughing până în momentul ăla eram ok laughing Nu mai puteam de rușine, era destul de vizibil pe tricou rolling on the floor macar sper sa îmi aducă un venit că eu cred în superstiții de astea, chiar am crezut în puterea gândului și mi-a purtat noroc

| ZokoZEW a răspuns:

E doar un mit

| Mosotti a răspuns:

E un mit, nu are nici o logica sanatoasa treaba cu porumbelul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Atunci o sa stau cuminte în banca mea, nu o sa mai joc!

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Oare nu sa mai joci? Ca asa zic toti "gata, nu mai joc", si mai joaca de 10 ori, apoi "gata nu mai joc".
Dar sa dea domnu sa fi printre aia care chiar nu mai joaca.

anonim_4396

Nu cred, că au început campionatele la fotbal și acum am ce juca

Pai ai ce juca acum.

anonim_4396

Da,am prins deja un bilet acum câteva zile. Mă tenta sa joc din din la alea dar am ales sa îmi cumpăr un pachet de țigări, dar țigările pe mine nu mă prea liniștesc, mai mult mai agita. Sper sa nu mai ajung sa joc la alea că îmi dădeau stres

Asta e, tu decizi daca mai joci sau nu, faci cum simti.

| liliana77any a răspuns:

Inseamna ca te indragostesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru liliana77any):

Nu cred că sa fabricat vreo fata de care sa mă îndrăgostesc eu, sunt un tip dat naibii!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru liliana77any):

Am mai pățit odată așa și nu s-a întâmplat. nimic. La geam la bucătărie și au făcut porumbeii cuib, nu cred în superstiții, la ce anxietate nasoala am mi greu sa cred că s-ar îndrăgosti vreo fata de mine

| Brizbriz a răspuns:

Noroc doar de aia... nu stiu
dar in mod sigur ai un tricou care trebuie spalat big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brizbriz):

E bine că mi-am schimbat tricoul, mi-au dat banii înapoi și mi-am luat altul. Nu are legătură cu întrebarea asta ci cu cealaltă laughing

| Brizbriz a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Brizbriz):

happy