Trenul Vaslui-Mangalia pleaca din Vs. la ora 23:22 si ajunge la 9:27. Are clasa 1, 2 cuseta 4 sua 6 persoane.
Mergi la gara pentru mai multe detalii daca vrei bilet rezervat din timp.
http://www.mersultrenurilor.ro/Ruta/Vaslui/Mangalia
Era mai simplu sa cauti mersul trenurilor pe net. Crede-ma, dura mai putin decat sa scrii intrebarea asta.
Nu stiu cum sa caut acolo. De la Vaslui spre litoral. Poti sa-mi spui tu? Daca sti cumva si ce fel de vagoane iti dau funda!
Sper sa fiti prinsi si dati jos din tren, sau macar sa va arda o amenda sanatosa.
Mi se pare o nesimtire maxima, mai sunt si copii, batrani care merg cu trenul ala. cand o sa iti cumperi tren atunci faci ce vrei il el. poti sa te caci si in mijlocul compartimentului, pana atunci ai un pic de respect pentru restul care dau banii pe bilet si care nu vor sa stea in acelasi compartiment in care tu ai sup.to
Tu platesti un serviciu la fel ca orice alt calator. nu cumperi trenul. Ai o educatie de 2 lei, ca sa nu zic mentalitate de Vaslui.
Sa ma interesez... nu mersi si asa mie destul de greata de transporturile in comun din tara asta, nu vreau sa mai stiu si cati nespalati fac sex prin tren.
Da dar unde mai faci sex pe drum fara sa conduci tu? Bine... daca nu te intereseaza. Fiecare face ce i place.