Eu nu sunt din Bucuresti, sunt din Ploiesti dar la fel mi s-a intamplat si mie.Am fost la o scoala generala si la fel era harmalaie, profesori exigenti, asta a fost in semestrul 1 din clasa aV-a dar in sem 2 m-am mutat la un colegiu national, unde e un pic mai decent.Peste tot sunt unii profesori retardati, care nu stiu sa predea si chestii deastea.La fiecare clasa este minim 1. Oricum, sa revenim.Eu a trebuit sa ma mut cu pila de la inspector pentru ca in clasa erau doar 11 copii, dar tot asa era pentru ca erau tigani majoritatea.Dar totusi am dat 2 examene : la info si germana, materii pe care nu le mai facusem inainte, dar am facut pregatire la amandoua si am luat 10.Deci daca in clasa sunteti mai mult de 20-25 cred ca ai putea sa te muti fara pila, dar daca te muti in vacanta cred ca o sa dai examen pentru ca daca ai mediile incheiate dai examen, daca nu te muti simplu prin transfer. Daca sunteti putini copii in clasa trebuie sa ai o pila sau ceva pentru ca daca scoala pierde multi elevi o sa fie desfiintata. Apropo, mediile tale sunt destul de bune.
Da cred ca se poate, dar sincer gandeste-te totusi cum ar fi sa te desparti de toti colegii tai (mie sincer mi-ar fi foarte greu, sunt la scoala mea din clasa I)Mi-ar fi dor chiar si de aia mai putin sanatosi mintal adica ce or ar mai avea rost fara o gluma proasta la care sa radem toti ca disperatii? Lasa scolile, astea, ca au prfesorii f. stricti si probabil se da mita la greu.Mai bine distreaza-te cat mai potiParerea mea! Te-am pupat!