Orice, dar NU fan curier. Au raza de acoperire foarte mica. Eu stau la numai 20km de Constanta si nu au acoperire. Trebuie sa platesc mereu cu 20lei mai mult.
Cred că chestia asta depinde de oraș. Adică unde stau eu au o zona de acoperire mare, chiar și pentru satele la 50km distanță
Probabil. Oricum, este mai mare rasul sa nu ai acoperire la numai 20km de Constanta.
Daca este vorba de un colet pe care il trimiti tu si poti alege curierul si daca pretul este cel la care te raportezi, iti recomand site-ul:
https://www.colete-online.ro/
Poti pune o comanda, curierul vine la tine, ia coletul si pleaca la cealalta adresa fara probleme. La ultimul pas este o lista cu mai multi curieri si pretul (am vazut si diferente de zeci de lei, am trimis si in strainatate si erau diferente de sute de lei).
Toate. Pentru mine nu contează dacă sunt mai lenți sau mai rapizi, numai să ajungă comanda acolo
În anii următori o să urmeze un upgrade la firmele de curierat și se vor face foarte multe easybox-uri în localitățile fără acest avantaj.
Dacă se vor face drumuri în viitor, totul va fi foarte bine
PĂREREA MEA :
PSD
Urgent curier si urgent cargus m-au dezamăgit vezi că dacă ei nu au chef să îti aduca coletul la adresa si incep să mintă că nu ai fost acasa
când tu ai fost acasa 2 săptămâni și ai alocat zile intregi să aștepti după colet
ei o să ducă coletul in alt oras platforma MĂGURELE
de si ei o sa iti spuna că au fost la tine si in realitate nu prea vin ca le e lene
mai ales in cazurile in care ai colet eputin mai grele gata isi baga piciorul nu prea sunt seriosi
DPD nu prea au puncte de preluare predare in toate orasele satele si in cazul in care chiar din vina ta nu te gasesc acasa ce se intampla? iti ia coletul si poate il duce l 70 Km de locatia unde trebuia sa ajunga el si spune sa te duci dupa el la ei
GLS au un coletar plin de aere bășini figuri care am avut eu probleme cu el a incept să mă amenințe că am si că stie unde stau că o să imi faca el ceva rău că se răzbună el că i-am spus șefului lui că nu mi-a adus coletul si m-a tinut zile intregi acasa sa astept
si de multe ori imi incurca coletul
ASA CA PÂNĂ LA URMĂ EU RECOMAND FAN COURIER
Dacă nu ai ceva de vândut prin curier adică dacă nu aștepți bani înapoi cei mai buni sunt POȘTA ROMÂNĂ
corecți cinstiti demni rapizi
Problema apare daca vrei să primești bani pentru coletul respectiv
pentru că te pune să completezi formulare complicate te pune să scrii cu pix-ul
de când nu ai mai scris cu mâna pe hârtie
EU AM DESCOPERIT CA PE O MINUNE CĂ POT SĂ SCOT LA IMPRIMANTĂ FĂRĂ CALCULATOR
nici nu imi venea să cred că pot printa cu pix-ul pe hârtie direct cu mâna
Am rămas uluit uimit când am vrut să trimit un colet prin posta Română
Urgent, mi se par cei mai ok curieri, au și prețuri mai mici decât fan și au fost singurii care mi-au adus la ușă fără să le cer asta
Www.woot.ro
Eu trimit prin ei de aproape 2 ani si sunt foarte multumit. Mereu am gasit cele mai mici preturi si cand am avut probleme cu firmele de curierat le-au rezolvat.