| ViPeReX a întrebat:

Frate deci avem Twilight in calculator si zilele astea am decis sa il vad, m-am indragostit de filmul acela si dupa ce s-a terminat sunt cam deprimat imi este frica sa nu intru intr-o depresie acum ca s-a terminat. Este pentru prima oara cand am plans la un film. Nu credeam ca un film poate sa aiba efectul asta asupra mea. A mai avut cineva problema asta daca da cum ati trecut peste. Funda!

6 răspunsuri:
| ViPeReX explică:

Am iesit afara cu prietenii si chestii din astea dar tot nu imi pot lua gandul de la el. IUBESC FILUML ALA.

| XcrisSSx a răspuns:

Hei tu crezi ca noi nu am trecut prin asta? Cum ar fi Titanic nici eu nu mi-am putu lua gandul de la el mai ales cat am plans deoarece protagonistul moare! Crede-ma mai mult de 4 zile va disparea! Totul este trecator crede-ma! Trece de la sine mai ales cand te distrezi!
Sper ca te-am ajutat!

| inconscient a răspuns (pentru ViPeReX):

Da, trece! Eu am plans cand am terminat de citit "Mandrie si prejudecata". Nu puteam sa cred ca se terminase. La mine trece greu cand apare, eu caut videoclipuri pe Youtube, ma uit la poze si alte chestii, dar mi-a trecut. Mi s-a intamplat si la filmul "Ca in rai"(Just like heaven), l-am vazut de cel putin 6 ori si l-as mai vedea...Colega mea e si ea obsedata de ei, de Twilight, toaaata ziua vorbeste despre ei, are poze, postere, a vazut fiecare episod de cate 5 ori...:| Eu nu m-am uitat inca de frica sa nu patesc ca ea! :))
Si bine am facut!
Stii ce? UIta-te la alt film si scapi!
La "Pasarea spin"( The Thorn birds) am plans doua zile! :)) Serios!
E suuper, desi e cam vechi. Daca nu l-ai vazut, ti-l recomand din tot sufletul!
http://magazinweb.net/......-aici.html

| ViPeReX explică:

Sincer prefer sa ma abtin de la genul asta de filme. Nu pot sa cred nici acum ca am plans ca o fata.

| inconscient a răspuns (pentru ViPeReX):

Si baietii plang cateodata...:-''

| ViPeReX explică:

Ma cam sperie faptul ca nu pot sa mi-l scot din cap, e ca un drog.