Nu stii bine teoria. Nu este vorba c-am evoluat din maimute ci ca oamenii si maimutele au un stramos comun.
Nu am evoluat din maimute, nu exista o specie de maimute si mai multe, omul are un stramos comun cu cimpanzeu, lupi de ce mai exista daca caini au evoluat din ei?
Oamenii nu au evoluat din maimute. Tu nu te intrebi ce au fost inainte de maimute? oamenii si maimutele au un stramos comun.
Sfantul extraterestru pare a fi stramosul.
La cate teorii sunt, nici nu mai stii in ce sa crezi.
Daca am reusit sa depasim absurdul teoriei creationiste : sigur suntem pe drumul cel bun. Iar atunci cand vom intelege si teoria spatiilor multiple : rezolvam si cu originea OMULUI in Univers
Vezi ca astfel de raspunsuri ii supara pe unii si s-ar putea sa te-njure. Si prin injurat ma refer la un dita mai roman din biblie, care nu are nicio *** logica.
Nu-i bai; am experienta muncii pe santier.
Parerea mea ii ca aia care cred ca ne tragem din maimute poate ca ele chair se trag dar eu cred ca suntem creati, uita te de exemplu un jur la cat de complex ii Universu pana la cea mai mica celula cum pot zice ca ceva anorganic devine organic prin evolutie sau cum ppti zice ca ceva neviu devine viu
Ma refer la faptul ca cum o putut evolua viata asta asa de complexa din nimic. Ii imposibil. Ii un om de stiinta doctor si neurochirurg Dulcan care vorbeste mai clar despre faptul ca i imposibil ca viata sa apara asa randoom din nimic.
Tu, ca individ, sigur-sigur respecti algoritmul lui Darwin!