Multumesc, sper sa ajungi sa mergi si tu, e un loc foarte fumos!
Bravo tie, aici e un site unde oamenii pun intrebari iar alti oameni le raspund, nu e un site pentru laude, macar puneai intrebarea la o categorie. mai de genul, gen : conversatii, greu cu voi. copiilor.
Reek, nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala, a fost o greseala mi s-a stes jumatate de intrebare, tu esti una dintre persoanele care nu ma cunosc, dar stiti sa-mi comentati si sa va bagati fara nici un rost. Du-te si cumparati o cafea ca vad ca te plictisesti groaznic. " "
Copila, cand o sa mai cresti poate o sa intelegi rostul acestui site, pana atunci... ramai la intrebarile tale, si cu asta am incheiat.
"Copila", nu inteleg cu ce te deranjeaza intrebarile mele si pentru ce te bagi. Stiu foarte bine rostul acestui site, spre diferenta de tine. Eu il folosesc pentru a pune intrebari si a discuta cu oameni in anumite privinte, cat despre tine nu stii decat sa te certI. Te rog sa inchidem acest subiect, iti doresc o zi buna!
Daca nu-ti pasa ce te mai bagi?
Ca sa te luminez ca ne doare-n c00r de ce faci tu, poate domne fereste traiai cu impresia ca ne pasa.
E clar, nu ai ce vorbi cu oameni ca tine.
anonim_4396 întreabă:
ringridv97 întreabă: