| Anutza_Ana_1996 a întrebat:

Heeeeeeeeei, :* peste o saptamana merg in TIMISOARA big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo,si eu sper ca in viata asta sa vad Timisoara.Vise...

11 răspunsuri:
| FailL a răspuns:

Heeeeeeey, nimanui nu-i pasa! >.>

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Zile fericite! Traieste-le din plin.

| Anutza_Ana_1996 explică (pentru FailL):

Daca nu-ti pasa ce te mai bagi?

| Anutza_Ana_1996 explică (pentru floresdemayo):

Multumesc!

| Anutza_Ana_1996 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc, sper sa ajungi sa mergi si tu, e un loc foarte fumos!

| FailL a răspuns (pentru Anutza_Ana_1996):

Ca sa te luminez ca ne doare-n c00r de ce faci tu, poate domne fereste traiai cu impresia ca ne pasa.

| Anutza_Ana_1996 explică (pentru FailL):

E clar, nu ai ce vorbi cu oameni ca tine.

| Reek54 a răspuns:

Bravo tie, aici e un site unde oamenii pun intrebari iar alti oameni le raspund, nu e un site pentru laude, macar puneai intrebarea la o categorie. mai de genul, gen : conversatii, greu cu voi. copiilor.

| Anutza_Ana_1996 explică (pentru Reek54):

Reek, nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala, a fost o greseala mi s-a stes jumatate de intrebare, tu esti una dintre persoanele care nu ma cunosc, dar stiti sa-mi comentati si sa va bagati fara nici un rost. Du-te si cumparati o cafea ca vad ca te plictisesti groaznic. " happy"

| Reek54 a răspuns (pentru Anutza_Ana_1996):

Copila, cand o sa mai cresti poate o sa intelegi rostul acestui site, pana atunci... ramai la intrebarile tale, si cu asta am incheiat.

| Anutza_Ana_1996 explică (pentru Reek54):

"Copila", nu inteleg cu ce te deranjeaza intrebarile mele si pentru ce te bagi. Stiu foarte bine rostul acestui site, spre diferenta de tine. Eu il folosesc pentru a pune intrebari si a discuta cu oameni in anumite privinte, cat despre tine nu stii decat sa te certI. Te rog sa inchidem acest subiect, iti doresc o zi buna!