Salutare .Pai la intrebarea 1 ar trebui sa prezinti cartea, sa explici despre ce e vorba in carte, ce mesaj vrea sa transmita cartea respectiva, apoi o opinie personala despre carte ( daca ti-a placut, daca nu). Ideea prezentarii cartii este de a o promova.
La intrebarea numarul 2 aca nu ma insel in clasa a 9-a se studiaza Adam si Eva de Tudor Arghezi.Aici poti comenta cum a creeat Dumnezeu omul, iar Adam si Eva, fiind la inceputul existentei lor, se comporta ca niste copii si de aici dezvolti ideea.Sunt o multime de situatii in poezie de unde iti poti da seama de asta.
Iar la intrebarea 3 nu te pot ajuta din pacate
Oricum exercitiile de la primele doua intrebari le-am avut si eu cand eram in clasa a 9-a deci stiu cu ce se mananca . Bafta!
Nu am făcut 'Adam şi Eva' Am făcut : Prefaţă (T. Arghezi ), Erasmo ( Mircea Horia Simionescu ), Computer games forever ( Mircea Cărtărescu )
Referitor la primul punct, trebuie cumva şi gen un rezumat? Pentru că e o carte de sinteză, o analiză a jocului din toate punctele de vedere deci nu prea am ce să rezum
Hmmm un pic cam diferit fata de acum 4 ani dar la partea cu comentariul ar trebui sa se bazeze pe acelasi principiu ...citeste poeziile si cauta indicii , iar la primul punct...nu trebuie rezumat.