| EliY a întrebat:

Hei! TPU. am si eu o rugaminte. daca stie carvea vre'un site cu prezicatoare " acelea ce prezice viitorul" si e adevarat. va rog puteti sa-mil spuneti si mie? mss mult Funda!

Răspuns Câştigător
| qMisaki a răspuns:

Nu are cum sa fie adevarat, sunt numai jocuri... Nimeni nu stie viitorul! happy
Poti incerca horoscopul thumbs up

11 răspunsuri:
| EliY explică:

I-mi poti zice si mei >? dar sa fie adevarat sad

| EliY explică (pentru qMisaki):

Pur si simplu chiar nu mai stiu ce o sa fie pe viitor sad sad si am zis ca cine stie sad

| qMisaki a răspuns (pentru EliY):

Da, dar nu pot exista astfel de jocuri, asta iti spuneam ^^

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nu e adevarat, nimeni nu poate prezice viitorul.

| EliY explică (pentru qMisaki):

Pur si simplu chiar nu stiu ce sa mai fac;(

| qMisaki a răspuns (pentru EliY):

Nu trebuie sa stii viitorul, pur si simplu lasa lucrurile sa decurga dupa voia sortii si calmeaza-te! happy

| CausingCatastrophy a răspuns:

Aici mama omida, zi mancaț-aș gurita, ce-ai pă suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eliy? nu exista asa ceva.cei care au darul asta nu-l fac public, sa nu-i caute lumea.cine o face pe bani sant slujitorii satanei si nu ai voie sa mergi la ei.astea sant niste daruri duhovnicesti obtinute de anumiti oameni[calugari] care prin post rugaciune si viata mult imbunatatita in domnul s-au invrednicit de ele. Iisus Hristos a spus acestor oamenilfara plata ati primit, fara plata sa dati.deci ei vor folosi asemenea putere pentru a face bine, dar nu pentru a ghici adevarul.fiindca daca e ceva legat de sanatate poate iti va spune, dar daca e legat de moarte, asta e hotararea domnului.dar tigancile iti vor lua banii ca sa=ti spuna oarecum minciuni.si anume ca satan are oarece planuri cu tine.dar asta doar daca ii va permite bunul Dumnezeu.si e putin probabbil.ce se intampla rau in viata noastra, nu e neaparat rau fiindca raul de cele mai multe ori este spre bine si indreptare.dar se intampla si din cauza putinei credintei, sau a faptului ca santem pesimisti.

| EliY explică (pentru anonim_4396):

Am o perioada ff aiurea sad chiar nu stiu atata as vrea sa stiu doar daca o sa-mi fie bine atat nu vreau alceasad)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eliy? ai un salariu mic? ai vrea sa faci multe cadouri, si nu-ti ajung banii? ti s-a oprit caldura si apa? fiindca nu ai platit? ai muncit o luna si in preajma sarvbatorilor nu ti-a dat nici un banai cerut o marire de salariu si in loc de asta ai primit o reducere? Doame fereste, de boli ale copiilor in familie, sau a sotului? sotiei? apropo de perioada dificila. draguta tu suferi din dragoste, dar astea sant ca ploile de vara la 16-17 ani.vin si pleaca.sant iubiri trecatoare ce tin de caracterul fistecaruia si sa fim seriosi sant genul de relatii in, care,pe care, inseala primul si mai mult, pana se prinde. bucura-te de sarbatori, si asculta la mine, cine iubeste nu provoaca suferinta.dimpotriva.asta ca sa stii, cand vei intalni o dragoste adevarata sa nu-i dai cu piciorul.

| EliY explică (pentru anonim_4396):

Mda. Dar Dar unii promit si Luna de pe cer. cum s-a intamplat acum. sigh