| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU, consumul de oțet alimentar poate ieși pozitiv la testul pentru alcool?

10 răspunsuri:
| Delyae a răspuns:

Nu.

| ninuku a răspuns:

Invocarea oțetului de unii șoferi atunci când sunt prinși băuți la volan este imposibilă punct de vedere chimic, deoarece acesta nu este un alcool, ci un acid provenit din fermentația alcoolului. Cu toate acestea, mulți cred că pot păcăli etilotestul.

| MountainRiver explică (pentru ninuku):

Ok, dar eu nu consum alcool, poate doar zahăr și dulciuri. Așadar nu ăsta e cazul meu. Eu întreb doar de oțet, care la bază ar fi tot un alcool, dacă îl consumăm în salate, apoi conducem, în situația în care eu iau și antidepresive și anxiolitice și alea oricum ies la drug test, poate crește riscul de a ieși pozitiv oțetul ăla consumat la etilotest?

| ninuku a răspuns (pentru MountainRiver):

Indiferent cu ce la-i combina otetul nu iese la etilotest.

| darrio2007 a răspuns:

Nu iese. Vrei sa pacalesti alcooltestul?

| kalasnicov22 a răspuns:

Daca ai mancat o salata cu otet mult si faci testul iese zero.
Dar daca mananci fructe multe ai sanse sa iasa ceva alcool.
Sau daca te dezinfectezi.
https://www.youtube.com/watch?v=t6PbKlwd4Wo

| MihaitzaItza a răspuns:

Doar daca iei o gura de otet si iti face alcooltestul in urmtorul sfert de ora

| MountainRiver explică (pentru ninuku):

Ok, mersi! M-am liniștit.

| MountainRiver explică (pentru darrio2007):

Nu, domnule Darrio! Pur și simplu vreau să nu iau amenzi, că perioada asta traversez o perioadă mai strâmtorată a vieții mele și deci aș avea nevoie de bani pentru alte lucruri sau să-mi pierd permisul dintr-o prostie, deoarece va fi grav dacă-l pierd. Va trebui să merg la școală cu autobuzul. Grav! Grav nu ar fi autobuzul în sine, dar având permis, pot pleca și eu o țâră mai târziu și deci dormi mai multicel. big grin
Și oare ce e mai frumos pe lumea asta, decât somnul dimineții? happy
Credeți-mă, nimic!

| darrio2007 a răspuns (pentru MountainRiver):

Bravo! Apreciez!