| LissaLy a întrebat:

Hei, TPU! Va rog, am nevoie de ajutor! Care sunteti din Caras-Severin sau care va pricepeti: trebuie sa ajung la Caransebes peste cateva zile si mi s-a dat totul peste cap, nu am alta optiune decat trenul si vreau sa va imploor sa imi spuneti exact, adica sa raspundeti exact la urmatoarea: daca urc in tren de la Gataia(oras vecin cu Caras) la ora 6, pana la Resita fac aproximativ o ora-o ora jumatate. Ce tren trebuie sa iau pana la Caransebes, de la ce ora? Dar inapoi ca sa prind inResita trenul de 17 sau 19, nu stiu exact? Va rog muult!

4 răspunsuri:
| AlinDinu a răspuns:

Cred ca nu urmaresti stirile.Trenurile au intarzieri si de zece ore. Suna totusi la CFR si intreaba daca este vreun tren pentru Caransebes si daca stie daca a ajuns in timpul programat in celelalte gari (desi ma indoiesc, multe trenuri fiind chiar anulate)

| LissaLy explică (pentru AlinDinu):

Asa-i de grea limba romana?! Puii mei, am cerut un ajutor, daca ai stiut ca nu esti in stare sa mi-l oferi, de ce ai mai raspuns?

| AlinDinu a răspuns (pentru LissaLy):

Eu asta am incercat sa fac.Nimeni nu ti poate spune exact la ce ora ajunge trenul in gara, data fiind situatia actuala.
Cat despre limba romana, am luat 10 la bac.
Bafta!

| LissaLy explică (pentru AlinDinu):

Stiiu ca trenul nu ajunge la fix in gara, de-aia am incercat sa aproximez si cu aproximatie puteam si pot sa primesc raspunsuri. La "va rog sa dati raspunsuri exacte" voiam sa zic ca sa nu mi se trimita link-uri, site-uri, etc, nu ca sa mi se spuna exact cand ajunge trenu in gara. Felicitari pentru BAC, da, eu sunt olimpica la limba romana.winking