| Alle23 a întrebat:

Hello TPU! Tatal meu vrea sa imi duca motanul de acasa deoarece nu prinde soareci [stau la casa]; soarecii trec pe langa el iar el nu face nimic... El are un an dar cand l-am primit avea doar 2 luni si atunci nu aveam probleme. El sta doar in casa [mananca, bea, doarme]. Ce sa fac? Vreau sa il pastrez dar nu stiu cum sa fac sa il pastrez.Macar un soricel sa prinda dar cum?:/ Multumesc, Alexandra.

10 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Ai vazut tu cum trec soarecii prin casa pe langa motan? Pai, ce casa puteti avea in halul asta de umbla soarecii prin ea ca pe bulevard?! Motanul n-are nicio vina. Ia tine-l flamand vreo trei zile, sa vezi in ce vanator activ o sa se transforme. Bafta!

| freakazoid a răspuns:

Nu asa scapi de soareci, incearca o deratizare serioasa de doua ori pe anwinking

| oanabuysomeweed a răspuns:

Nu-l mai rasfata atat, incearca pentru putin timp adica cat vrei ( thinking ) sa nu ii mai dai de mancare si sa faci ce vrea el, cand o sa vada ca nu primeste mancare o sa inceapa sa manance soarecihappy
Asta mie mise pare o idee buna pentru ca si eu am avut aceiasi problema cu un motan si a mers big grin apoi a mancat si soareci si mancare

| Antichrist a răspuns:

U va prinde nimic daca e crescut in casa...mai bine prinzi tu soarecii, vei avea randament mai mare

| Summer5505 a răspuns:

Pai chiar daca nu prinde soareci incearca sa ii explici tatalui tau ca iubesti motanul ( plangi putin )

| sabatuzs a răspuns:

Insceneaza...adica prinde tu un soarece si pune motanul langa el si arata-i tatalui tau

| Alle23 explică (pentru sabatuzs):

Cum sa prind eu un soarece? I don't want to see Vino tu si prinde-l laughing

| freakazoid a răspuns (pentru sabatuzs):

Buna asta laughing ar putea sa se apuce ea de prins soareci si asa tatal ei nu o sa se mai planga de soarecii fin gospodarie tongue si deci nu mai are motive sa dea afara pisica.

| alyn21 a răspuns:

Nu l mai tine in casa si nu i mai da sa manance(o sa i fie foame si o sa prinda soareci)

| stefy01stefy a răspuns:

Spune-i tatalui tau ca tii mult la acel pisoi si chiar daca nu prinde soareci nu are ce sa-i faca deocamdata pentru ca au si pisicile niste momente cand prind si cand nu soareci. Mai asteptati putin si veti vedea, apoi sa-mi scrii:*.Si eu am pisoi si prinde soareci si cand ii prinde vine cu el la usa ca sa ne arate. Asa fac ei si asa va face si al tau, dar e cam mic al meu are 2 aniwinking