Pai chiar daca nu prinde soareci incearca sa ii explici tatalui tau ca iubesti motanul ( plangi putin )
Nu l mai tine in casa si nu i mai da sa manance(o sa i fie foame si o sa prinda soareci)
Spune-i tatalui tau ca tii mult la acel pisoi si chiar daca nu prinde soareci nu are ce sa-i faca deocamdata pentru ca au si pisicile niste momente cand prind si cand nu soareci. Mai asteptati putin si veti vedea, apoi sa-mi scrii:*.Si eu am pisoi si prinde soareci si cand ii prinde vine cu el la usa ca sa ne arate. Asa fac ei si asa va face si al tau, dar e cam mic al meu are 2 ani
Insceneaza...adica prinde tu un soarece si pune motanul langa el si arata-i tatalui tau
U va prinde nimic daca e crescut in casa...mai bine prinzi tu soarecii, vei avea randament mai mare
Buna asta ar putea sa se apuce ea de prins soareci si asa tatal ei nu o sa se mai planga de soarecii fin gospodarie si deci nu mai are motive sa dea afara pisica.
Ai vazut tu cum trec soarecii prin casa pe langa motan? Pai, ce casa puteti avea in halul asta de umbla soarecii prin ea ca pe bulevard?! Motanul n-are nicio vina. Ia tine-l flamand vreo trei zile, sa vezi in ce vanator activ o sa se transforme. Bafta!
Nu-l mai rasfata atat, incearca pentru putin timp adica cat vrei ( ) sa nu ii mai dai de mancare si sa faci ce vrea el, cand o sa vada ca nu primeste mancare o sa inceapa sa manance soareci
Asta mie mise pare o idee buna pentru ca si eu am avut aceiasi problema cu un motan si a mers apoi a mancat si soareci si mancare