Sora mea are telefonul ala,dar nu mi-a placut nici mie, nici ei, netul pe mobil se misca oribil, jocuri naspa(si alea se misca greu), si e cam greu de umblat la el, nu isi merita banii
Eu zic ca este un smartphone destul de bun...nu este performant dar e genul de telefon de care nu te plictisesti asa repede daca ai internet.
Da, chiar se merita. Adica e Android, are multe functii interesante gen GPS, harta Google, poti descarca jocuri. Chiar e interesant.
Stai cuminte,mai pune ceva banuti si ia ceva mai serios, tehnologie invechita pe el cat cuprinde, procesor puturos, display foarte slab, camera slaba...etc...
Bogdan324 poate tie si surorii tale nu va place telefonul dar poate altor persoane le place! Eu te sfatuiesc sa intri pe minunatul YouTube si acolo poti sa scrii...Samsung Galaxy Y review si iti arata totul despre telefon
! Funda?
Da dar nu il folosesc cred ca am 6 luni de cand nu am mai intrat dar te cunosc?
Nu prea, daca mai tii minte sunt selena-23.Impart clopotelul si TPU-ul cu o prietena, deci unele intrebari nu sunt puse de mine.Stiu ca nu mai stiu ce, te-am scos din lista de prieteni clopotel si tu mi-ai dat din nou cerere de prietenie.
Didiuxx întreabă:
Katherine20 întreabă:
IustinMic întreabă: