| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey cum sa va spun cand aveam 10 ani am stat in Bucuresti la vara mea 7 luni si am iesit intr-o zi afara in parc si cand stateam pe canapea vad ca se apropie de mine o masina misto neagra cu geamuri fumurii si se dau jos din ea un baiat si o fata cam la vreo 25 de ani asa aveau si au venit la mine si mi-au zis sa ii astept pe canapea ca ei se duc la magazin sa imi cumpere un joc acum de unde pana unde sa imi cumpere ca nici macar nu ma cunosteau i-am asteptat sa intre dupa ma fugit si am stat dupa o masina sa vad ce au si cand au iesit afara nu aveau nimic in mana si se uitau dupa mine prin imprejur voi ce credeti ca au fost?

7 răspunsuri:
| XatomisX a răspuns:

Vroiau sa te fure pentru organe tot ce e posibil laughing dar acum esti mare nu te mai fura

| CrissuCristina a răspuns:

Pedofili big grin

| Dya1 a răspuns:

Pai eu cred ca au fost oameni drogati!

| RoseOfTheFire explică (pentru XatomisX):

Nu ma mai fura acum si daca incearca ii iau la pumni laughing

| Tynnna a răspuns:

Desteapta fata ai fost! alti copii ar fi ramas acolo. laughing Poate au fost doar bine-voitori, dar, serios, cam cat de des intalnesti asa ceva? thinking pe de alta parte, daca vroiau sa iti faca ceva, iti faceau atunci, nu se mai duceau si la magazin. cel mai probabil ramai cu misterul.

| RoseOfTheFire explică (pentru Tynnna):

Asa este dar sti tu vorba aia in ziua de azi sa nu te increzi in nimeni

| Tynnna a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

Da, sunt total de acord.