anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! De ce când mă uit la un film englezesc nu înțeleg nimic, iar daca mă uit la unul american înțeleg aproape tot?

10 răspunsuri:
| RK0 a răspuns:

Probabil din cauza accentului

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru ca filmele englezești sunt prost regizate cu actori de 2 bani. Niciodată nu mi-au plăcut filmele englezești. Trebuie să recunosc că și Jason Statham este actor englez, dar un actor bun în comparație cu alții. Iar el a jucat mai mult în producții americane. Englezii nu prea se pricep la regizat filme. Și tocmai ce am oprit un film englezesc pentru ca nu am reușit sa înțeleg nimic în 30 minute de film.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta pentru ca nu cunsoti inca bine engleza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Accentul... Și mie mi se pare că englezii complică lucrurile...tot ei care sunt cu volanul pe dreapta big grin
Acum depinde și cum te obișnuiești.

| Sofer a răspuns:

Dacă ai văzut doar filme americane e normal sa le înțelegi. Dacă vei vedea mai multe filme englezești, o sa înțelegi și accentul lor și nu o sa mai fie o problema.

Răspuns utilizator avertizat
| AnnabellaBB a răspuns:

Nu se poate.
Am locuit 3 ani in UK, mi-am făcut abonament la cinema și în fiecare zi, vedem în medie 3, 4 filme. Când am ajuns în UK, nu înțelegeam unele cuvinte, dar restul era imposibil. 2 săptămâni de cinema și englezii m-au întrebat din ce oraș din UK vin. Am făcut engleza britanica din clasa a 1 a. Acum am 27 de ani și vorbesc fluent engleza.
Eu am Amazon Prime și nu am nicio subtitrare la niciun film. Acum sunt în Germania de 3 ani și când am chef de un film, ma duc în Olanda la Venlo unde sunt filmele subtitrare în olandeza, dar lăsate în engleză.
Nu știi engleza. Nu da vina pe accentul britanic. Mai jos era un comentariu, cum ca englezii fac filme proaste. Dar nu este adevărat. Chiar deloc

| alma200033 a răspuns (pentru AnnabellaBB):

Îmi poți spune cum ai învățat să vorbești bine in engleză?happy

| AnnabellaBB a răspuns (pentru alma200033):

La școală am început. Dar eu de mica m-am uitat la filme. Ți-am explicat ca am făcut engleza din clasa 1a. Și când am ajuns în UK, cinema și conversand cu ei. După am locuit în Londra, mai exact Worcester Park la o familie de englezi. Acum vorbesc ca ei. Mi-a plăcut din totdeauna limba engleza. Pe lângă asta, am învățat de la telenovele, spaniola și acasa părinții vorbeau germana și română. Acum sunt în Germania și sunt însărcinată în 5 luni. Multe filme, fără subtitrare și cărți de gramatica limbii engleze, dar britanice

| cristimihailov a răspuns:

Cele englezesti sunt mai elaborate, iti trebuie un pic de stralucire sa le prinzi.

Cele americane, pentru mase. Putin sex, trai impuscaturi, simpla schema. Nu trebuie sa gandesti.