Crede-mă, trebuie sa mergi la doctor. Eu am o chestie cu urechea stângă, cel puțin de 2-3 ori pe an fac otita și deja am învățat și tratamentul daca nu te duci la doctor când vezi că începe să te doară o să se facă puroi in interior și e destul de nașpa pentru că pe lângă durere constanta, o senzație de presiune in ureche, amețeală și dezorientare există și posibilitatea sa se agraveze.
In cazul in care vrei să știi ce îți face la doctor, mie mi-a scos mai întâi puroiul cu o chestie care funcționează fix ca un aspirator(nu doare) si apoi mi-a băgat un pansament cu rivanol in ureche (asta doare puțin). 3 zile a trebuit să pun câteva picături de rivanol in ureche ca să mențin pansamentul ud constant, iar după 3 zile am folosit niste picături pe care mi le-a dat doctorul. Nu e mare chestie și crede-mă, durerea pe care o ai dacă lași să se agraveze e cu mult peste orice durere pe care ti-ar cauza-o doctorul.
Mult noroc!
Pentru otita recomand cu încredere medicamentul Cefuroxima Aurobindo, un comprimat la 12h, în 2 zile îți va trece. Se eliberează fără prospect.
Nu trece. Trebuie tratata si nu "dupa urehe" cu recomandari de pe net. Mergi la medic.
Deci, la otita durerea este constanta? Că mie mi se întâmplă să mă doară uneori puțin, iar după îmi trece
stefanst2312 întreabă: