Hau bau, daca esti japoneza de-a binelea stai bine in Japan si iti faci un viitor, ce poti face in RO nu inteleg, nu-mi vine sa cred ca o asiatica ar veni la noi pentru facultate unde e mai greu si nu e un viitor decent bine platit dupa terminarea facultatii. Ori esti romanca mascata in japoneza sau na ceva ciudat.
Doamne cat e de frumoasa tipa din poza ) ( am o afinitate pentru asiatice. Hai, sa vina hate-ul ). In ce priveste intrebarea, in carantina trebuie sa stai 2 saptamani. Iar cu dosarul sunt aproape sigur ca nu il mai poti depune pana la sfarsitul anului (de facultate). La partea cu inchirieri de camere I have absolutely no clue. Poate doar daca au prea multe libere.
Fetele din Japonia nu au "mno" in vocabular. Ea cred ca e romanca sub acoperire
Inca o disperata de cultura asiatica... mai nou e la moda sa fiti din coreea sau japonia, si sa stati pe TPU sa inventati povesti ca pe wattpad. vai si-amar bai fratii mei
Știu dar eu vreau să îmi termin măcar anul la voi. În plus eu am mama vitregă coreeană dar locuim în Japonia iar eu find crescută în stil românesc nu mă înțeleg cu ea și cu familia ei. Măcar anul acesta să-l fac până pleacă bunicămea la mătușamea ca să apuc și eu să mai stau cu cei pe care îi iubesc
Jemary întreabă: