| AlcolicSmile123 a întrebat:

Am gasit o carte Opel in limba romana, vreau sa o duc la xerox sa o imprime. Dar nu stiu cat costa, cartea are 360 de pagini, ma va costa 36 lei (360.000 mii) sau jumatate? (18 lei)
Si daca vreau sa mi-o faca ca un fel de carte cat costa asta?

5 răspunsuri:
| Mp28evil28 a răspuns:

Du-te la pin si o saty ya in jur la 12lei si tio si leaga la serox iti ia f mult nu se merita

| AlcolicSmile123 explică (pentru Mp28evil28):

La pin? Ce inseamna pin? _.

| Mp28evil28 a răspuns:

E un loc cu foarte multe xeroxuri doar ca acolo poti da sati prelucreze foto, sau daca ai ceva pe pc si vrei sal pui pe foaie nu ai imprimanta pui fisierul pe styck si il duci la operatorul de acolo si til face el si e ieftin

| AlcolicSmile123 explică (pentru Mp28evil28):

Am imprimanta dar sunt prea multe foi. Si unde se afla un astfel de xerox in Galati?

| mixxjim a răspuns:

Depinde si de dimensiunile cartii. Costul pe pagina de xerox este pe format A4, adica o coala alba normala de hartie. Daca o pagina costa 0, 5 lei cu 360 de pagini iese 180 de lei, adica 1.800.000 vechi - foarte mult, nu? Daca incap 2 pagini de carte pe o coala A4 atunci te va costa 900.000. La nr. asta de pagini poti negocia pretul la orice xerox. Eventual poti cumpara tu hartia sa le-o duci, te poate ajunge mai ieftin, daca sunt de acord cei de la xerox. Scanata, adica in format electronic nu ti-ar conveni mai mult, sa o pui pe un cd sau stick si s-o citesti din calculator? E suficient sa aiba vreun coleg sau prieten imprimanta cu scanner si ti-o faci asa, iese gratis happy Daca nu ai, se poate scana si la un centru din cele cu xerox, iesi mai ieftin.