Daca ai windows cu licenta e ok ca isi face update, daca nu ai licenta nu e ok
Nu stiu daca e cu licenta sau fara eu am Windows 7 Ultimate si l-a instalat cineva care mi-a reparat calculatorul ultima data exista niste indicii de unde imi pot da seama daca e cu sau fara licenta?
Sa-r putea sa iti apara dupa asat o eroare cu Windows Genuine Advantage, daca ai licenta nu iti va aprea asta, dar presimt ca n-ai.Intra in Control panel-security center-automatic updates si pune-l pe off.Asa nu se mai autoupdata.
Nu-mi apare nicio eroare dupa ce termina de upgradat se inchide.
Pai nu chiar acum, iti apare in bara un mic semnul exclamarii? Ai windows de pe cd original sau simplu?
Cred ca e original.
Daca e original e ok, nu e nicio problema, lasa-l sa se updateze.
Da, nu-i cu licenta daca spui ca ti la instalat sireparat cineva,dar poti sa rezolvi problema in felul urmator,daca nu-i prea tarziu, click dreapta pe computer,click pe properties, click pe windows updade, este in singa jos, apoi click pe change settings, si bifezi casuta never update si apesi ok, asta-i tot!
Da nu e nicio eroare e ceva normal se upgradeaza windowsul. Daca vrei sa nu se mai intample intri in START/CONTROL PANEL/SECURITI CENTER/AUTOMATIC UPDATES/SI DAI TURN OFF FUNDA
Iti este activat din Control Panel Firewall-ul de acea se upgradeaza, daca ai licenta este cu atat mai bine dar daca nu o sa te prinda genueine.
Ai grija. Daca windows-ul este fara licenta, dupa cateva updatari serverul va observa ca guineus-ul este fals iar sistemul de operare o sa-ti pice. Trebuie sa-l opresti cat mai rapid daca esti fara licenta
Buna.da este normal ca dupa ce tu ii dai shutdown sa se instaleze.cat timp tu l-ai lasat pprnit acesta a descarcat. noile actualizari iar dupa cand tu l-ai pus sa se inchida acesta instaleaza acele actaulizari.SA NU INCHIZI PC ATUNCEA CAND ITU APARE CA SE ACTUALIZEAZA. sper ca te-am ajutat
AlisPretty întreabă:
Antonia23K întreabă: