| Dan10079 a întrebat:

Am o intrebare de ce de la un timp cand inchid calculatorul imi zice sa astept pana se upgradeaza niste instalari este normal?

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca ai windows cu licenta e ok ca isi face update, daca nu ai licenta nu e ok

| Dan10079 explică (pentru suntserios):

Nu stiu daca e cu licenta sau fara eu am Windows 7 Ultimate si l-a instalat cineva care mi-a reparat calculatorul ultima data exista niste indicii de unde imi pot da seama daca e cu sau fara licenta?

| AsRock a răspuns:

Buna.da este normal ca dupa ce tu ii dai shutdown sa se instaleze.cat timp tu l-ai lasat pprnit acesta a descarcat. noile actualizari iar dupa cand tu l-ai pus sa se inchida acesta instaleaza acele actaulizari.SA NU INCHIZI PC ATUNCEA CAND ITU APARE CA SE ACTUALIZEAZA. sper ca te-am ajutat

| Lariiiisa a răspuns:

Uneori si mie imi apare trebuie sa astepti!

| Gavry a răspuns:

Da e normal da PC tau e cam "aglomerat".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-r putea sa iti apara dupa asat o eroare cu Windows Genuine Advantage, daca ai licenta nu iti va aprea asta, dar presimt ca n-ai.Intra in Control panel-security center-automatic updates si pune-l pe off.Asa nu se mai autoupdata.

| darrio2007 a răspuns:

Da.E ok.La windows cu licenta.Si la mine mai face asa cateodata.

| AsRock a răspuns (pentru Dan10079):

Da du-te pe my computed si dai proprieties si vezi ca acolo ar trebui sa scrie

| Dan10079 explică (pentru anonim_4396):

Nu-mi apare nicio eroare dupa ce termina de upgradat se inchide.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dan10079):

Pai nu chiar acum, iti apare in bara un mic semnul exclamarii? Ai windows de pe cd original sau simplu?

| Mp28evil28 a răspuns:

Da nu e nicio eroare e ceva normal se upgradeaza windowsul. Daca vrei sa nu se mai intample intri in START/CONTROL PANEL/SECURITI CENTER/AUTOMATIC UPDATES/SI DAI TURN OFF FUNDA big grin

| Ex89 a răspuns:

Iti este activat din Control Panel Firewall-ul de acea se upgradeaza, daca ai licenta este cu atat mai bine dar daca nu o sa te prinda genueine.

| BSwwatch a răspuns:

Da, nu-i cu licenta daca spui ca ti la instalat sireparat cineva,dar poti sa rezolvi problema in felul urmator,daca nu-i prea tarziu, click dreapta pe computer,click pe properties, click pe windows updade, este in singa jos, apoi click pe change settings, si bifezi casuta never update si apesi ok, asta-i tot!

| Dan10079 explică (pentru anonim_4396):

Cred ca e original.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Dan10079):

Daca e original e ok, nu e nicio problema, lasa-l sa se updateze.

| Dan10079 explică:

Daca Windows-ul este fara licenta ce se poate intampla?

| alexs99 a răspuns:

Da,este normal daca ai Windows cu licenta(isi face update-ul).

| Ceiriog a răspuns:

Ai grija. Daca windows-ul este fara licenta, dupa cateva updatari serverul va observa ca guineus-ul este fals iar sistemul de operare o sa-ti pice. Trebuie sa-l opresti cat mai rapid daca esti fara licenta happy