In caz ca nu ai vazut raspunsul meu. Te-am intrebat: Tu cum ne-ai caracteriza pe noi?
Acum l-am vazut, si ti-am si raspuns!
Ma nu stiu. Eu cred ca D are ochii albastri si nu are doar o obsesie pentru fotbal ci si pentru fetele mici de inaltime. Pe care sa le manevreze el cum vrea.
Ei bine, pe asta cu fetele mici de inaltime chiar nu o stiam. Dar nu prea pot sa mi-l imaginez cu ochii albastrii, parca tot caprui se potrivesc mai bine in imaginatia mea.
Las' ca stiu eu. Nu ma dai la intors.
Nu mai pune botu' la ce zice dansul!
Aşa apar răspunsurile după ce se trece de prima pagină. Iar acea măsură e luată pentru siguranța contului, văzând că ai greşit adresa sau parola de câteva ori.
Pai nu am gresit-o deloc, ca era salvata acolo, iar eu a trebuit sa dau decat conecteaza-te, si gata, dar mi-a aparut ca am incercat sa ma loghez de 5 ori, si nu am reusit, si sa mai incerc peste 4 ore, dar eu nu am incercat decat o data, nu de 5 ori, asa ca m-am logat cu Facebook, oricum si surorii mele i-a aparut aceeasi problema cand a incercat sa se conecteze, asa ca si-a schimbat parola si a incercat sa se conecteze din nou, dar nu a reusit.