anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, nu pot sa mai vad toate raspunsutile de la intrebarea anterioara, imi apar notificari dar, nu pot sa le vad, cand dau click pe ele, ma redirectioneaza la intrebare, dar nu imi apar raspunsurile, si nu pot sa raspund la ele, asa ca am incercat sa ma deconectez, sa il las cateva minute, si apoi sa ma conectez la loc, poate se rezolva, dar degeaba, pentru ca nu am mai putut sa ma conectez, ca imi spunea ca am incercat sa ma conectez de 5 ori si am esuat, asa ca trebuie sa ma conectez peste 4 ore, asa ca m-am conectat cu Facebook, si acum sunt conectat cu Facebook, dar si surorii mele i-a aparut aceeasi problema cand a incercat sa se conecteze.
Care ar putea fi problema?

16 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Bugg/

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

La asta ma gandeam si eu!

| Florentina9210 a răspuns:

In caz ca nu ai vazut raspunsul meu. Te-am intrebat: Tu cum ne-ai caracteriza pe noi?

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

Acum l-am vazut, si ti-am si raspuns!

| Florentina9210 a răspuns (pentru Mayhem666):

Ma nu stiu. Eu cred ca D are ochii albastri si nu are doar o obsesie pentru fotbal ci si pentru fetele mici de inaltime. Pe care sa le manevreze el cum vrea.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Florentina9210):

Ei bine, pe asta cu fetele mici de inaltime chiar nu o stiam. Dar nu prea pot sa mi-l imaginez cu ochii albastrii, parca tot caprui se potrivesc mai bine in imaginatia mea.

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Versiunea 'Drimmero cu ochii albastri' pica din prima!

Las' ca stiu eu. Nu ma dai la intors.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Drimmero):

Deci mai raman doar cele cu ochii caprui, verzi sau negrii!

| Drimmero a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu-i alba, da e neagra!

Nu mai pune botu' la ce zice dansul!

| xjkl a răspuns:

Aşa apar răspunsurile după ce se trece de prima pagină. Iar acea măsură e luată pentru siguranța contului, văzând că ai greşit adresa sau parola de câteva ori.

| Mayhem666 a răspuns (pentru xjkl):

Pai nu am gresit-o deloc, ca era salvata acolo, iar eu a trebuit sa dau decat conecteaza-te, si gata, dar mi-a aparut ca am incercat sa ma loghez de 5 ori, si nu am reusit, si sa mai incerc peste 4 ore, dar eu nu am incercat decat o data, nu de 5 ori, asa ca m-am logat cu Facebook, oricum si surorii mele i-a aparut aceeasi problema cand a incercat sa se conecteze, asa ca si-a schimbat parola si a incercat sa se conecteze din nou, dar nu a reusit.

| xjkl a răspuns:

Ai greşit tot laughing zic aici că până apare acolo.

| Mayhem666 a răspuns (pentru xjkl):

Poti sa zici acolo, ca acum pot sa le vad, ca am intrat deja si ti-am raspuns acolo, asta a insemnat ca acum pot sa le vad, ca daca nu le vedeam, nu puteam sa iti raspund, nu?

| xjkl a răspuns (pentru Mayhem666):

Doar am zis că mi-ai greşit descrierea.