Aşa apar răspunsurile după ce se trece de prima pagină. Iar acea măsură e luată pentru siguranța contului, văzând că ai greşit adresa sau parola de câteva ori.
In caz ca nu ai vazut raspunsul meu. Te-am intrebat: Tu cum ne-ai caracteriza pe noi?
Ma nu stiu. Eu cred ca D are ochii albastri si nu are doar o obsesie pentru fotbal ci si pentru fetele mici de inaltime. Pe care sa le manevreze el cum vrea.
Pai nu am gresit-o deloc, ca era salvata acolo, iar eu a trebuit sa dau decat conecteaza-te, si gata, dar mi-a aparut ca am incercat sa ma loghez de 5 ori, si nu am reusit, si sa mai incerc peste 4 ore, dar eu nu am incercat decat o data, nu de 5 ori, asa ca m-am logat cu Facebook, oricum si surorii mele i-a aparut aceeasi problema cand a incercat sa se conecteze, asa ca si-a schimbat parola si a incercat sa se conecteze din nou, dar nu a reusit.
Ei bine, pe asta cu fetele mici de inaltime chiar nu o stiam. Dar nu prea pot sa mi-l imaginez cu ochii albastrii, parca tot caprui se potrivesc mai bine in imaginatia mea.