| Denis_2637 a întrebat:

daca ma apuc de karate si inot (ambele deodata) as putea ca pana la vara vitoare sa fiu facut la piept, maini, abdomen? fundita:X:X

14 răspunsuri:
| Ozdogan a răspuns:

Da,poate chiar si mai repede, nu vara viitoare.Incearca sa te duci si pe la sala asa vei fii si mai bine lucrat! Bafta smug
Fundita?puppy dog eyes

| OneGentleman a răspuns:

Cu siguranta Da, sportul fie de orice natura defineste, intareste organismul si imunitatea, deci amandoua sunt bine venite happy

| PankakesS a răspuns:

Salut! Daca te apuci de innot.da, muschii ti se vor forma. karate nu stiu ce sa zichappye doar o lectie de auto-aparare.big grinSi..muschii nu cresc doar de la innot..adica ba dabig grinDar trebuie sa ai o alimentatie corespunzatoare, mai alearga..si innotul e foarte bun!happyIti urez succes.bafta!big grinSper sa iti fi fost de ajutor

| Hirako a răspuns:

Nu.Trebuie sa faci flotari, abdomene si tractiuni.Nu e nevoie sa practici sport sau sa ai antrenor.

http://hundredpushups.com/

Recomand totusi inotul, pe termen lung are rezultate bune.

| PankakesS a răspuns (pentru Ozdogan):

Heybig grinAndra..nu o lua ca pe insultahappydar...muschii nu se formeaza asa usorbig grinSi sala..depinde cati ani arehappydaca nu stiibig grin nu te baga degeabahappyDu-te la categoria "Shopping"..nu la Sporthappy

| Adrianetc a răspuns:

Decat sa te definesti, sa te latesti in umeri, sa te inalti, dar sa-ti faci pieptul si bratele mari in nici-un caz. daca vrei sa te maresti du-te la sala de forta

| Ozdogan a răspuns (pentru PankakesS):

Eu incerc sa ajut cum pot pe oricine! Nu am o categorie preferata sau altceva! Incerc sa ajut si eu cu ce pot.Asta e daca nu ma pricep la toate...Ma bucur ca m-ai corectat!big grin

happyNu o lua ca pe o insulta... unii inteleg gresithappy

Nu! Stai linistit!:*

kiss

>:d< :*

:*:*. laughingsmugDeja o dam in matrimoniale smugsmug

Nu pot s-o fac!laughing.