| MarySille a întrebat:

eu mi-am pus astazi lentile de contact albastre freshlook si prima oara cand mi-le-am pus ma lua o durere de cap, o stare ciudata.si lentila ultima care mi-am pus-o se da intr-o parte si n=alta cand ma uit si imi cam cade de pe ochi, intrebarea este.credeti ca imi fac rau lentilele sau durerea de cap si ameteala, starea ciudata este de la lentile?

tks si funditasad:*

5 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Nu-ti face nici un rau doar iti afecteaza vederea. un fleac laughing (daca va trebuie lentile ramaneti chioare/chiorihee hee )

| hummer24 a răspuns:

Da e de la lentile, dar o sa te obisnuiesti cu ele, si eu mi-am luat si m-a durut capul prima si a doua zi, dar apoi mi-a trecut si acum am cu 300 fete mai mult in lista de facebook si 5 colege de facultate vor sa se marita cu minewinking
Sa iti iei lentile anuale si sa nu le porti non stop decat cand vrei sa agati ceva

| TrixLove a răspuns:

Ideea e ca, eu port lentile, iar pana te obisnuiesti cu ele e normal sa cada sau sa te doara si te doare ingrozitor. De retinut este ca nu se poarta foarte mult.eu zic maxim 3 ore, pentru ca pot afecta ochiul. Si stii ca se tin intr-un lichid, nu? Cred ca ai si primit o cutiuta speciala. Na, la inceput te doare capul ( tamplele mai ales ) si ochii. Daca le porti zilnic cate o ora, dupa cateva zile, maxim o saptamana vei vedea ca le poti folosi fara problema, doar sa nu le folosesti prea mult. Nu te panica daca-ti cad. Probabil nu le-ai asezat cum trebuie, deoarece nu au cum sa-ti cada din moment ce, cred ca le ai de la medic.winking Bafta si numai bine.

| Aida_3174 a răspuns:

Da-le jos si punele din nou sa vezi ce reactii ai. Apropo, de unde le-ai luat ca vreau si eu ( optica medicala, sau de unde? si ai facut consult medical inainte?) imi dai te rog mesaj?:*

| ion_6489 a răspuns:

Astiapta pîna o sa te inveti sa le pui si o sati deprinyi ochi, si o sati triaca