Dar tu poti sa imi spui mie cum sa mananci fara sa pui mancarea in gura sau sa iti faci perfuzie? Ce ceri tu e imposibil, nu se pot trimite date de pe telefon in pc decat prin bluetooth, cablu si infra si card. Prin e-mail nu se poate trimite chiar orice, dar cred ca o sa zici ca nici net pe telefon nu ai
Eu ma refeream daca poti sa expediezi poza in pc iar pcul respectiv sa aiba un program prin care sa ruleze expedierea; ceva de genu`
Daca nu ai cablu, card, blue sau infra nu se poate. Mai ai vreo nelamurire?
Daca ai laptop sau desktop cu card reader scoti cardul din telefon il bagi in adaptor(orice card are adaptor cand il cumperi, daca nu o sa gasesti unu in cutia telefonului)apoi simplu bagi adaptoru in card reader la calculator, majoritatea laptopurilor fabricate dupa 2004 au card reader
Scoti cardul din telefon si il pui in card reader )) daca ai asa ceva daca nu incearca prin telepatie
Daca ai laptop, e undeva lateral o sectiune pentru card.Si exista carduri in care poti pune cardul de memorie din telefon si apoi in laptop.
Da se poate!
In primul rand trebuie sa ai un adaptor bluethoot pentru laptop;
In al doile rand sa ai instalat adaptorul;
In al treilea rand sa ai bluethootu' dechis la telefon si la pc;
Selectezi documentul si dai expediere. Dupa dai expediere catre pc tau si imediat o sa-ti apara un mesaj pe desk cu "where do you want to save document-Phone(numele telefonului tau).Ii dai ok si gata.
Bafta!
ILied întreabă:
Rusupaul1991 întreabă: