| nosferatu15 a întrebat:

stie cineva cum sa trimit niste poze din telefon in pc cu exceptia folosirii de bluetooth, infrarosu sau cablul de date? Funda pentru cea mai buna solutiebig grin

Răspuns Câştigător
| William a răspuns:

Daca nu ai cablu, card, blue sau infra nu se poate. Mai ai vreo nelamurire?

8 răspunsuri:
| MaXimo a răspuns:

Scoti cardul din telefon si il pui in card reader laughing)) daca ai asa ceva daca nu incearca prin telepatie

| lier a răspuns:

Daca ai laptop, e undeva lateral o sectiune pentru card.Si exista carduri in care poti pune cardul de memorie din telefon si apoi in laptop.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Card Reader ( daca ai card de memorie )

| nosferatu15 explică:

Nu am asa cevalaughing

| William a răspuns:

Dar tu poti sa imi spui mie cum sa mananci fara sa pui mancarea in gura sau sa iti faci perfuzie? Ce ceri tu e imposibil, nu se pot trimite date de pe telefon in pc decat prin bluetooth, cablu si infra si card. Prin e-mail nu se poate trimite chiar orice, dar cred ca o sa zici ca nici net pe telefon nu ai straight face

| nosferatu15 explică (pentru William):

Eu ma refeream daca poti sa expediezi poza in pc iar pcul respectiv sa aiba un program prin care sa ruleze expedierea; ceva de genu`hee hee

| Burmaz_Daniel_1991 a răspuns:

Da se poate!
In primul rand trebuie sa ai un adaptor bluethoot pentru laptop;
In al doile rand sa ai instalat adaptorul;
In al treilea rand sa ai bluethootu' dechis la telefon si la pc;
Selectezi documentul si dai expediere. Dupa dai expediere catre pc tau si imediat o sa-ti apara un mesaj pe desk cu "where do you want to save document-Phone(numele telefonului tau).Ii dai ok si gata.
Bafta!

| Ensiferum a răspuns:

Daca ai laptop sau desktop cu card reader scoti cardul din telefon il bagi in adaptor(orice card are adaptor cand il cumperi, daca nu o sa gasesti unu in cutia telefonului)apoi simplu bagi adaptoru in card reader la calculator, majoritatea laptopurilor fabricate dupa 2004 au card reader