| m3mimixxx a întrebat:

Imi dati si mie niste idei de cadouri pentru profesori? Va rog! Va veni ziua dirigentei mele si nu stiu ce sa-i iau.

Răspuns Câştigător
| Cσσкiє a răspuns:

Bună! Pentru că există multe momente în care vrei să-ţi exprimi recunoştinţa faţă de profesorul tău favorit însă nu ştii exact ce cadou s-ar potrivi cel mai bine ocaziei, iată o listă de posibile cadouri pentru profesori :

- Clasicul buchet de flori din partea clasei;
- O cană cu "Cel mai bun profesor";
- O diplomă cu "Cel mai bun profesor" cumpărată / făcută de copii;
- O poezie scrisă de copii;
- Un tricou cu "Cel mai bun profesor" / poză cu clasă;
- O carte cu autograful tuturor copiilor;
- Poze înrămate cu clasă / din excursii / de la serbări;
- O floare de la fiecare copil în parte;
- Un coş cu fructe;
- Bilete la teatru / operă / film;
- Un medalion de aur.

O zi bună! Te pup! happy

8 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Nimic are salariu. nu crezi? parintii tai muncesc la fel ca si ea las o ca i trece.sai cumpere totul ei

| viatadecacatt a răspuns:

Ii poti cumpara o pereche de cercei, o bratara din aur sau argint, puteti pune bani toata clasa sa ii luati un set de parfum.

| poesia a răspuns:

Pai o carte (depinde de obiectul pe care il preda), o icoana pe lemn, ceva de artizanat, un tricou "Cel mai bun profesor"si o poza cu clasa, un buchet de flori sau daca ii iei un cadou substantial ii iei doar o floare ca simbol, o cana cu poza voastra, si o felicitare cu semnaturile voastre.
Sper ca macar o idee ti-am dat! pooop

| carmensytah a răspuns:

Poti cumpa multe, dar e foarte important sa stii ce-i place, iar daca nu stii cumpara ceva neutru, de exemplu:un tablou cu flori uscate sau facute din material, o icoana, daca poarta bijuterii puteti cumpara un set finut si dragut, oricum eu cred ca intotdeauna se apreciaza gestul si nu cadoul, sper ca am reusit sa te ajut, te pup.

| octavianpas a răspuns:

O carte interesanta, un album, o icoana, un buchet de flori.

| lynysyk a răspuns:

Incepind cu un tablou, o vaza cu flori artificiale, un suvenir legat de scoala...

| michaeljacksonismystar a răspuns:

Poti sa-i cumperi: o esarfa de calitate, un parfum bun, o geanta, bijuterii etc.Noi anul acesta i-am cumparat o geanta neagra din piele, o esarfa si un buchet de flori. Dar te sfatuiesc sa nu mergi pe imbracaminte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei, am nevoie si eu de un sfat. Sunt la finalul clasei a 8 si trebuie sa cumparam ceva pentru profi. n-am nici o idee ce. id meu este biencutza _0864 si va astept cu opinii. mersi frumos si pup