anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti spune in ce oras stati si cam la ce pret sunt apartamentele, garsonierele?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Imobiliare.ro, afli tot ce vrei

| anonimg a răspuns:

Un singur lucru trebuie sa stii: daca preturile la locuinte sunt mici, inseamna ca si veniturile din zona respectiva sunt mici; daca preturile sunt mari la locuinte, atunci si venitul pe cap de locuitor este mai mare.
In functie de acest lucru se maresc sau scad preturile la locuinte.

| Freya1 a răspuns (pentru anonimg):

Da stiu doar ca problema e atunci cand te muti dispui de o anumita suma de bani si in funtie de cat ai incerci sa cauti ceva.Iar daca te muti intr-o regiune a tari care are locuri de munca bine platite cauti sa ai norocul sa prinzi ceva cat mai ieftin de stat si sa ai venituri mari la locul de munca de aceia trebuie analizat gasesti printre alea scumpe una mai ieftina sa poti beneficia de zona cu bani putini dati pe casa si cu mai multi in buzunar

| anonimg a răspuns (pentru Freya1):

Gasesti si mai ieftin asa cum spui, dar va fi costul transportului ceva mai mare; pentru ca o locuinta ieftina nu stiu daca se gaseste aproape de locul de munca. Nu zic ca nu este imposibil, dar este cu adevarat o binecuvantare cand se gaseste asa ceva.
Mult succes in ati gasi ceea ce doresti!

| sorinake a răspuns:

Unde este cerere foarte mare atunci si oferta va fi pe masura.
Iti dau exemplu orasului Galati:
- nu se construiesc locuinte noi astfel ca cei care doresc sa se mute, sa achizitioneze o locuinta au de ales din locuintele vechi scoase la vanzare. Cum cererea e mare dar oferta este mica preturile sunt foarte mari.

Pentru o casa: Daca o casa noua in Brasov o poti lua cu 60.000 de euro, in Galati o iei cu 100.000.
Pentru un apartament: Un apartament cu 3 camere in Brasov in zona cea mai buna, Racadau, il iei cu 60.000, in Galati pretul asta e pentru zonele limitrofe. In centrul Galatiului, si faleza, de la 80.000 spre 100.000

Toate aceste preturi nu mai nicio legatura cu economia zonei avand in vedere ca zona Galatiului este foarte limitata, spre declin.

Deci, preturile au stransa legatura cu cererea de pe piata si oferta.
A, si sa nu uitam programul prima casa care unor proprietari si agentii imobiliare le-au activat lacomia.

| Freya1 a răspuns (pentru sorinake):

Am observat ca si in zona mea sunt venituri destul de mici iar casele apartamentele scumpe (bine scumpe petru venitul nostru) ca petru alti din alte zone e ieftin petru ca ei au salariile mai mari si imi spuneau ca la ei ce avem noi aici de multe ori e aproape dublu la ei

| alexboss2020 a răspuns:

Si cu ce te-ar ajuta pe tine din moment ce poate nu locuiesti in orasul in care stau eu?

| Freya1 a răspuns (pentru alexboss2020):

Pai fix asta e ideea. Poate daca nu am sa ma descurc sau nu voi mai putea locui aici unde sunt eu din anumite cauze sa stiu poate gasesc un loc mai frumos unde ma pot dezvolta si unde pot sa incep o viata noua de la zero.Sau pur si simplu ma gandesc ca am alte oportunitati acolo si vreau sa ma desprind de tot de aici ar fi o schimbare mare

| sorinake a răspuns (pentru Freya1):

Nu iti recomand Galatiul.
Eu as pleca oricand la Brasov, Cluj, Timisoara, Arad...