| Milayaa a întrebat:

Imi recomandati niste filme va rog.si daca puteti imi mai spuneti ce sa maninc atunci cind privesc un film.in afara de floricele.
mersi:*happy
(imi plac comediile mai mult, cu adolescenti)

9 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Mda si in curand suta de kilograme iti va fi cel mai de nadejde prieten si impreuna veti petrece cea mai mare parte a vietii tale nedespartiti.(obiceiul de a minca cu ori ce prilej!)!

| AdonnAdonnis a răspuns:

1.catwoman recomand tortilia se potriveste sau cipsuri
2.last's song recomand mai multe sortimenturi de kras amestecate

| IubithaThaa a răspuns:

Buna, Un film fain de comedie cu adulti este : Hancook -2008 http://www.cinemagia.ro/filme/hancock-17242/, s-au American Pie, Miss March (2009),Mean Girls (2004), How High (2001) Si poti sa mananci: chipsuri, seminte, nachos, etc si sa bei un suc.

| CarlaHecox a răspuns:

Comedii cu adolescenti? Incearca seria Placinta Americana, daca te tine xD (glumeam, e prea vulgara)
Eu iti recomand Scary Movie 1, 2, 3, 4.
Apropo, cand te uiti la film mananca ceva care nu e atat de bun, pentru. ca filmul de va absorbi si nu vei mai simti gustul happy

| AmInvatatSaLupt a răspuns:

Mie comediile nu prea imi plac deci...
in topul meu neofficial se afla:
1.Destinatie finala [5 parti si a 6a apare anul acesta in vara]
2.Demon pe doua roti.
3.L.O.L.
4.Monte Carlo
5.Hotel Transylvania
6.Antichrist

si mai am de adaugat...
P.S.-poti sa mananci orice ♥

| Claudiu_Bujorean_1997 a răspuns:

Iti recomand Americam Pie sunt o serie de filme putin vulgare dar merita sa le vezi! Iar in timp ce te uiti la aceste filme poti manca ce vrei eX: alune, seminte o prajitura ceva!

| andrada31 a răspuns:

Ai grija ce iti doresti, minte ma frumos, parintii vs parintii...si poti manca:chipsuri, nachos, bei cola

| elian a răspuns:

Frate daca vrei sa vezi filme de comedie uitate la skery movi 1, 2, 3, 4, 5 cele mai faine filme de comedie si ca sa mananci seminte de floarea soarelui si suc cola