Se poarta dar nu-i obligatoriu. Oricum nu patesti nimic daca nu porti si asa dupa 2 3 zile nu mai cont.
E frumos sa te duci in prima zi in camasa, cravata, blugi si niste opinkute, tenesi ce vrei tu
Depinde de scoala. Unele au uniforma(care de cele mai dese ori e un tricou, ceva, dar nu te obliga) altele au uniforma(tot tricou e) si te obliga
daca o sa porti va fi un tricou, cel mai sigur!
Nu! Nici intr-un caz!~Hellooooo e clasa a5a! Cum doamne iarta-Ma vrei sa ajungi popular/a daca te imbraci urat? Pardo, adica Hidoos! iaak
Asta tine de scoala unde studiezi. La scoala mea nu este necesara uniforma, insa scoala surorii mele cere uniforma!
Depinde si de scoala de exemplu eu in semestrul 1 am purtat iar pe semestrul al doilea am fost nevoita sa ma mut la alta scoala si acolo nu purtau uniforme clasele 5-8 dar cel mai bine e sa fi precaut si sa te informezi dar si sa ai o uniforma la indemana.
Da,eu am purtat Si am un ecuson care te strange; zici ca e lesa pentru catei
Sa speram ca in a sasea sa nu purtam
Da.La majoritatea scolilor fetele poarta sacou negru si pataloni negrii, cu crevata rosie de obicei (cravata nu e obligatorie), iar baietii costum.
Nu este chiar obligatorie(depinde de scoala), dar este o chestie de bun simt.
Nu te poti imbraca la scoala ca pe strada.
Daca esti fata cel putin ia-ti o camasa mai eleganta si niste blugi decenti daca nu vrei sa porti uniforma.
Daca esti baiat la fel poti purta.
Dar sa stii ca vei purta mereu haine obisnuite, cat mai poti purta uniforma, poart-o.
Mda! Presupun ca ai numai 7 si 8 la scoala.Prefer sa stau sa invat pana-mi sare capul de cat sa fiu popular si sa am note mici.
Mai ales ca este la inceputul gimnaziului, trebuie sa poarte uniforma.Asa cere regulamentul scolar, la scoala nu mergi ca sa ajungi popular, ci ca sa inveti carte, sa ajungi cineva. Uniforma se poarta pentru a se deosebi tinuta de pe strada cu cea dintr-o scoala.
anonim_4396 întreabă: