| alexinioh a întrebat:

In fiecare zi cand ma trezesc am in camera un miros inchis,(deci nu miros de nespalat etc, inchis!) iar mama mea spune ca eu miros asa si spune ca am ceva boala la piele, ceea ce ma enerveaza fiindca eu nu cred.Intr-o parte a peretelui se vede ca si o pata mai mare,de culoare mai inchisa, cred ca e ud peretele, si in colturi pe tavan se vede lini de culoare neagra (cred ca mucegai)... Oare mirosul inchis sa fie de la mucegai sau pot chiar avea o boala de piele. Tin sa va zic ca fac baie odata la 2 zile. Si nici o persoana nu m-i-a spus ca miros urat, va rog ajutor cu un sfat!

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Exista o boala care face secrețiile unui om sa aibă un miros foarte neplăcut, dar dacă ai fi avut așa ceva sigur ti-ai fi dat seama și ti-ar fi spus toată lumea pana acum, deci cred ca trebuie sa îți renovezi camera, incepi cu pereții, apoi o cureți foarte bine.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mucegai, apropo, baie la 2 zile e cam nașpa.

| nda a răspuns:

Daca e ud peretele inseamna ca de acolo vine mirosul.
Baie trebuie sa faci in fiecare zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Petele alea de pe perete trebuie curatate si camera trebuie aerisita zilnic...macar 5 minute, acum in perioada asta.

| Stan0Alexandra a răspuns:

Dacă stai la bloc poate fi o scurgere de la toaleta celor de deasupra ta de miroase urat. Si daca e mucegai foloseste niste produse pentru îndepărtarea lui, le găsești aproape in orice supermarket.

| Anonim5559 a răspuns:

Cel mai probabil este vorba de igrasie.

| alexinioh explică (pentru anonim_4396):

De ce e naspa la 2 zile... acum depinde sunt momente cand fac si in fiecare zi. Imi dai te rog un argument de ce e bine sau nu?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Oau. dus se face si seara si dimineata. Nu stiu ce intelegi prin baie dar si baia se face macar seara si faci un dus dimneata! Mai ales la barbati care transpira rau.
Cat despre igrasie, mergi intr-un magazin de chimicale si un produs antiigrasie. Daca este cu dispozitiv de pulverziare da cu el daca nu ia o pensula si da-i cu pensula.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru alexinioh):

Păi e posibil ca mama ta să aibă totuși dreptate.

| alexinioh explică (pentru nda):

Cred si eu ca de acolo vine, scuze ca nu ti-am dat funda, eu consider ca nu are rost sa fac baie in fiecare zi, doar decat daca e nevoie intelegi tu ce vreau sa zic. daca eu simt ca nu am facut efort si nu am transpirat, doar asa de facut baie pe degeaba? Sunt momente cand fac de exemplu 3 zile la rand baie intruna si sunt cand fac a 2 zi sau cand simt eu ca nu e ceva in regula cu subratele mele rolling on the floor))))))))))

| alexinioh explică (pentru anonim_4396):

Haha ce repede iti schimbi tu parerile, imi pari amuzant

| doctorandus a răspuns:

Nici mie nu-mi place cum miroase la altii in dormitor, fiecare e obisnuit cu propriul miros si sesizeaza doar alte mirosuri.