anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In urma cu 2 ani de zile a murit fratele meu intr un accident oribil, intreaga familie a fost devastata de acest eveniment. Eu am suferit chiar o depresie (am incercat sa ma omor), ba chiar am fost internat in spital.
Dupa o perioada, nu lunga cei drept, mi-am revenit.
Acum am varsta de 18 ani.
Va rog sa imi spuneti, daca ma va afecta chestia asta cu ceva pe viitor?
Daca vreodata va putea afla vreun prieten despre trecutul meu?
Daca vreodata o sa patesc ceva, si am probleme cu politia (un accident spre exemplu) si voi fi dus la sectie, vor putea politisti afla?
Sau daca este scris in fisa medicala (spre exemplu daca imi cere la scoala fisa medicala sau daca imi cere fisa medicala cand dau pentru permisul de conducere)?
Se spune ca esti luat in evidenta toata viata. adevarat?
Daca este evident cum as putea sa scap/ascund tot ce s a intamplat? Pentru ca viata mea a luat o intorsatura uriasa. Acum ma ocup cu politica (sunt in partid) si particip alaturi de multe persoane importante la tot felul de evenimente (ba chiar iau bani de pe urma lor) si vreau cu orice pret sa sterg tot ce ma "pateaza" din trecut.
Va rog fiti sinceri. iar daca nu cunoasteti sigur, nu dati raspuns va rog.
Va multumesc pentru ca ati avut rabdarea sa cititi pana aici!

3 răspunsuri:
| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Este adevarat. Odata ce ai fost luat in evidenta te va urmari toata viata, din pacate.Imi pare sincer rau pentru fratele tau si pentru ca a trebuit sa treci printr-o astfel de drama.Dar acum esti barbat! Viata merge inainte! Dupa cum ai zis si tu.Te-ai schimbat.Esti in partid. Faci altceva...

Nu poti sterge trecutul.Nici macar metaforic, daramite in acte.Doar daca intri in programul de protectie a martorilor.Dar crede-ma ca nu ar fi o idee geniala sau vreo intamplare fericita daca se intampla asta!

Conteaza sa mergi inainte.Sa fi in antiteza cu trecutul tau pentru a demonstra ca esti un alt om.Nu trebuie sa iti fie rusine! De ce ti-ar fi? Drama ta nu a fost o optiune pentru tine.Nu ai avut de ales.Nici macar cand ai avut tentativa de suicid.Depresia este sora mai mica a psihozei.Este de inteles!

"Poarta-ti defectele ca un scut, astfel nimeni nu le va putea intoarce impotriva ta!" - Autor necunoscut

Sper ca te-am ajutat catusi de putin.

Bafta in noua initiativa si fruntea sus!

| Naaughty a răspuns (pentru AlecsRvaSpunePa):

Mersi!
Sper sa mai primesc raspunsuri.

| AsTheLove a răspuns:

Imi pare foarte, foarte rau pentru tine.Suferinta intr-adevar, duce la lucruri autoritare asupra fiintei tale, ceea ce face lucrurile mai grave.
Sfatul meu este sa incerci sa iti faci cativa prieteni, cu care sa vorbesti deschis. Poate chiar si o fata, doar daca ai suta la suta incredere in ea.Si,poate te indragostesti, ceea ce e un sentiment incredibil!
Incearca sa vezi partea pozitiva a lucrurilor mereu.Eu asa pot sa uit de partile negre si urate din trecut.E de inteles, iti iubeai fratele, dar au trecut 2 ani, iar tu trebuie sa treci mai departe. Cu toate ca asta te-a facut mult mai sensibil!
Iti doresc numai bine, si ai grija! :')

AsTheLove