Si eu patesc la fel. Oricum imediat ce incepe scoala si invat, fac teme adorm la 22:00, daca ma culc mai tarziu nu ma pot trezi dimineata la 6:30, ora obisnuita pentru scoala.
Aceeasi problema. Si vad ca sunt chiar multi in situatia asta. Pai uite cum fac eu: ma culc la cat mi se face somn. Apoi in prima saptamana ma trezesc de obicei odihnita la 6:30-6:45... apoi din a doua saptamana incepe sa ma ia somnul pe la 22-23 .
Poti sa te extenuezi intr-o zi astfel incat atunci cand ajungi seara acasa sa bagi somn direct
Aceiasi problema o am si eu. Dovada ca acum stau sa raspund la intrebari pe aici
Eu m-am gandit asa (si iti recomand si tie la fel): nu are rost sa mai incerc sa ma obisnuiesc, pentru ca vor veni zilele de scoala in care ma voi trezi la 7, deci automat seara o sa imi fie somn de la 23-24. Acum nu ne e somn ca dormim ca leprele pana la 12 ziua
Raspuns: lasa organismul sa se regleze singur.
Poti sa te pui in pat pe la vreo 23:00 si sa stai pana la 5:00 dimieata numai daca iti tii ochii inchisi mereu ( asa se odihnesc ei, si in plus ai mai multe sanse sa adormi ).
Daca asta nu merge, incordeaza-ti toti muschii de 10 ori la rand si o sa fii mai obosita, si o sa poti dormi mai bine
Eu am o alta metoda, si cred ca sunt un pic anormala, pentru ca daca ma culc la 4 dimineata si imi propun in sine cu vointza sa ma trezesc la 9, nu stiu dc la 9 ma trezesc! mereu am fost asa, ink de mica, si niciodata nu mi-a fost somn . Incerca si tu poate merge si la tine
Hmm. pai ziua incearca sa faci multa treaba.(de ex: Faci curat in toata casa, iti aranjezi haine, dupa aia te plimbi )si mai multe chestii. iar seara cred ca o sa fi obosita!
P:S: bea un ceai, citeste o carte sa vezi ca iti vine somnu :*
Sau mai este o modalitate incercata de mine.nu stiu daca va merge si la tine
Eu n`am dormit toata noaptea si jumatate din zi ...m`am pus pe la 17:30 si am adormit ) m`am trezit dimineata pe la 3, 4 m`am uitat la ceas si m`am pus inapoi sa ma culc iar urmatoarea zi mi se inkideau ochii devreme de pe la 22 si ceva poate merge si la tine
P.S: nu stiu daca m`am exprimat foarte bine :*
SUCCESC!
Exact problema asta o am si eu. Si sti cum am rezolvat-o foarte simplu. Inainte sa intru in casa am fost sa alerg 30 de minute, am facut un dus si direct in pat, am adormit ca un bebelus ( nu glumesc) Sper ca ti-am fost de folos. ( Spor la invatare)
Pai si eu am aceiasi problema, eu nu prea stiu daca va merge dar totusi incearca:
1)incearca ca toata ziua sa faci sport si sa fi obosit incat sa adormi(la mine merge cateodata)
2)inainte sa dormi spune o rugaciune ex; tatal nostru
3)gandeste-te la dumnezeu la cei dragi tie, la prieteni, la familie in timp ce stai in pat si poate vei adormi
sau:
ia medicamente de somn dar mai bine du-te la doctor poate te ajuta el
pai cred ca ti-am fost de ajutor dar daca gasesti o solutii pliz spune-mi-o si mie ca si eu am aceiasi proiblema id meu este anabombonica18yahoo.com
funda?
Tu femeie, ce legătură are fututul ăla de Dumnezeu cu somnul? Eu caut o modalitate de a îmi regla programul de somn și găsesc cre(ș)tini idioți care îmi recomandă rugăciunea pe post de somnifer.
Alo, alo. Nu inteleg care e problema ta, nici macar nu ai pus tu intrebarea asta. Vii de nicaieri si incepi sa injuri ca un trist.
Eu iti recomand sa faci ce a zis "anamarya2", sa vezi tu cine va mai fi "cretinul" aici. :*
Cred ca toti avem problema asta, atata bai sa fie. O sa vezi ca dupa ce adormi primele nopti pe la 2-3, trezirea la 7, o sa-ti fie somn pe la 23-24. Daca nu...asta e, nu-i stres.
Iti spun eu o solutie lucreaza toata ziua si o sa vezzi ca o sa adormi de la 21:00 succes))))
Asa sunt si eu nu dorm doar pe la 3 dimineata si ma trezesc la 12 dar acum incepe scoala si nah trebuie sa fac ceva in legutura cu somnul
Dannnny întreabă: