Aceiasi problema o am si eu. Dovada ca acum stau sa raspund la intrebari pe aici
Eu m-am gandit asa (si iti recomand si tie la fel): nu are rost sa mai incerc sa ma obisnuiesc, pentru ca vor veni zilele de scoala in care ma voi trezi la 7, deci automat seara o sa imi fie somn de la 23-24. Acum nu ne e somn ca dormim ca leprele pana la 12 ziua
Raspuns: lasa organismul sa se regleze singur.
Exact problema asta o am si eu. Si sti cum am rezolvat-o foarte simplu. Inainte sa intru in casa am fost sa alerg 30 de minute, am facut un dus si direct in pat, am adormit ca un bebelus ( nu glumesc) Sper ca ti-am fost de folos. ( Spor la invatare)
Iti spun eu o solutie lucreaza toata ziua si o sa vezzi ca o sa adormi de la 21:00 succes))))
Asa sunt si eu nu dorm doar pe la 3 dimineata si ma trezesc la 12 dar acum incepe scoala si nah trebuie sa fac ceva in legutura cu somnul
Pai si eu am aceiasi problema, eu nu prea stiu daca va merge dar totusi incearca:
1)incearca ca toata ziua sa faci sport si sa fi obosit incat sa adormi(la mine merge cateodata)
2)inainte sa dormi spune o rugaciune ex; tatal nostru
3)gandeste-te la dumnezeu la cei dragi tie, la prieteni, la familie in timp ce stai in pat si poate vei adormi
sau:
ia medicamente de somn dar mai bine du-te la doctor poate te ajuta el
pai cred ca ti-am fost de ajutor dar daca gasesti o solutii pliz spune-mi-o si mie ca si eu am aceiasi proiblema id meu este anabombonica18yahoo.com
funda?
Poti sa te extenuezi intr-o zi astfel incat atunci cand ajungi seara acasa sa bagi somn direct
Hmm. pai ziua incearca sa faci multa treaba.(de ex: Faci curat in toata casa, iti aranjezi haine, dupa aia te plimbi )si mai multe chestii. iar seara cred ca o sa fi obosita!
P:S: bea un ceai, citeste o carte sa vezi ca iti vine somnu :*
Sau mai este o modalitate incercata de mine.nu stiu daca va merge si la tine
Eu n`am dormit toata noaptea si jumatate din zi ...m`am pus pe la 17:30 si am adormit ) m`am trezit dimineata pe la 3, 4 m`am uitat la ceas si m`am pus inapoi sa ma culc iar urmatoarea zi mi se inkideau ochii devreme de pe la 22 si ceva poate merge si la tine
P.S: nu stiu daca m`am exprimat foarte bine :*
SUCCESC!
Aceeasi problema. Si vad ca sunt chiar multi in situatia asta. Pai uite cum fac eu: ma culc la cat mi se face somn. Apoi in prima saptamana ma trezesc de obicei odihnita la 6:30-6:45... apoi din a doua saptamana incepe sa ma ia somnul pe la 22-23 .
Poti sa te pui in pat pe la vreo 23:00 si sa stai pana la 5:00 dimieata numai daca iti tii ochii inchisi mereu ( asa se odihnesc ei, si in plus ai mai multe sanse sa adormi ).
Daca asta nu merge, incordeaza-ti toti muschii de 10 ori la rand si o sa fii mai obosita, si o sa poti dormi mai bine
Eu am o alta metoda, si cred ca sunt un pic anormala, pentru ca daca ma culc la 4 dimineata si imi propun in sine cu vointza sa ma trezesc la 9, nu stiu dc la 9 ma trezesc! mereu am fost asa, ink de mica, si niciodata nu mi-a fost somn . Incerca si tu poate merge si la tine
Si eu patesc la fel. Oricum imediat ce incepe scoala si invat, fac teme adorm la 22:00, daca ma culc mai tarziu nu ma pot trezi dimineata la 6:30, ora obisnuita pentru scoala.
Cred ca toti avem problema asta, atata bai sa fie. O sa vezi ca dupa ce adormi primele nopti pe la 2-3, trezirea la 7, o sa-ti fie somn pe la 23-24. Daca nu...asta e, nu-i stres.
Tu femeie, ce legătură are fututul ăla de Dumnezeu cu somnul? Eu caut o modalitate de a îmi regla programul de somn și găsesc cre(ș)tini idioți care îmi recomandă rugăciunea pe post de somnifer.
Alo, alo. Nu inteleg care e problema ta, nici macar nu ai pus tu intrebarea asta. Vii de nicaieri si incepi sa injuri ca un trist.
Eu iti recomand sa faci ce a zis "anamarya2", sa vezi tu cine va mai fi "cretinul" aici. :*
Dannnny întreabă: