| andi a întrebat:

La multe din intrebarile de pe acest sit raspunsurile se afla foarte usor pe google, cum se fabrica cutare, ce este cutare, multe astfel de intrebari, adminu sa mai faca o astfel de selectie lasand astfel loc pentru intrebari ce intr-adevar merita o anumita atentie, daca nu sa puna intrebarile la categoria "amuzante".

Răspuns Câştigător
| silvio a răspuns:

Are dreptate andi! a facut o observatie de bun simt. iar cei care il contrazic, doar spala varza!
se bat expertii astia ca sa ii explice unuia si altuia ce e masturbarea si cum se bate cuiul cu ciocanul!
sunt si eu de parere ca admin ar trebui sa mai intervina din cand in cand.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Explicatia este una singura: e mult mai greu sa citeasca, sa invete si sa formuleze un raspuns, decat sa dea "Copy-Paste". Ei cred ca, din acesta din urma, vor fi perceputi(e) mai "inteligenti(e)", dar se inseala... singuri!

| Wtf9000 a răspuns:

Pe google gasesti raspunsul mult mai detaliat, asa ca nu vad care-i problema ta? Ti-e ciuda ca tu nu poti sa gasesti sau ce?

| selef a răspuns:

Se pare ca e mai usor sa pui o intrebare decat sa cauti pe internet.

| andi explică:

Eu ma refer la intrebari de genu: din ce e fabricat polistirenu, ce este o unditza, intelegi?

| andi explică:

Asa e...

| gabimaris a răspuns:

Este mai interesant sa stii ca poti fi ajutat de cineva printr-un raspuns decat sa cauti singur pe google, iar cei care intreaba si li se raspunde retin si mai usor in felul acesta, apoi pe google se gasesc raspunsuri impersonale! Este o ocazie pentru noi toti sa vorbim, sa ne sfatuim unii cu/pe altii chiar si pe teme simple, este o ocazie pentru cei fara experienta sa asimileze din cunostintele celor cu mai multa experienta etc etc! Comunicare e importanta, chiar daca cei care comunica nu se cunosc (in cazul asta)!

| ShaKuri a răspuns:

Evidentiere... pe google nu ai placerea asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Bravo.
Dacă iei informația de pe Google nu te mai critică nimeni.
Asta este marea diferență.
Pa, pa.