Kodutz sa stii ca ce am postat nu am postat la misto era o chestie serioasa!
Si eu vorbesc foarte serios, W8 e o abominatie care nu are ce cauta intr-un calculator fara touch screen (unde e o chestie destul de misto fiindca fix pentru asta a fost conceput) SAU fara utilizator manelist la cap. Ca sa raspund intrebarii fix in forma in care ai pus-o, te duci frumos pe site-urile oficiale ale producatorilor placii tale de baza si a celei video (eventual sunet, retea daca nu le folosesti pe cele integrate) si vezi daca au scos drivere pentru w8 sau nu. Simplu!
Mdah, asta explica si de ce esti campionul zilei. Sper ca pe tricoul TPU scrie "sint idiot".
Calmeaza-te copilas ca it ida sangele pe nas.
sunt explicatii exact cum ne da si el detaliile.
este foarte ok sa scrie pe google cerinte windows 8!
daca imi spunea exact ce pc are, zicea DA sau NU.
mai invata
Copilas oi fi tu mon cher. Nu era nevoie sa ne zica ce configuratie are. Daca face ce i-am zis eu, afla exact ce il interesa. Daca face ce ai zis tu, afla un cacao cu motz. Mai bine ai pune mina pe o carte de gramatica a limbii romane intre timp. Iti cumpar eu un tricou, numai ia o pauza de pe TPU.
Cand o sa ai tu 24 ani si cand o sa fi tester si programator atunci te las sa ma contra zici. pana atunci ciocu mic si joc de glezne, se vede dupa numele tau ca esti un pusti frustrat.
nu ma cobor la mintea ta ca dau de petrol.
Am niste anisori in plus, si am testat softuri cit n-ai tu par in cap. Vezi ca atunci cind o sa te documentezi pe net s-ar putea sa dai peste vreun articol sau tutorial scris de mine, nu de alta...
P.S. Mai trageau niste cretini concluzii de la nickul meu. Pe nici unul nu va duce capul ca pentru un vorbitor nativ de engleza e mult mai usor sa pronunte Kodrutz asa cum suna Codrut pronuntat de un vorbitor de romana...
Ma bucur pentru tine, dar anii tai nu reflecta inteligenta.
anonimi din astia pe net care se dau mari in fata mea am destui, cand ii chem la mine fara google nu stiu nimic!
ramai in lumea ta.
ps
nu am nevoie de tricoul ala imi pot face cand vreau, imi cumpar un tricou portocaliu simplu si mi-l imprimez acasa
Nu ca tu ai sti mare fis fara gugal. Anonimi care se dau mari? Daca m-ar plati cineva m-as apuca sa iti demontez cu argumente 90% din raspunsuri, ca sa nu bag o cifra mai mare. Fara gugal. Din pacate, sint platit pentru alte povesti, asa ca spor la tras site-ul asta si mai jos!
Mai jos? cand o sa ajuti tu cat am ajutat eu in astea 2-3 zile ma anunti printr-un pm!!
debine de rau eu am o facultate in domeniu, tu? nimic in doemniu asta si te dai mare. sa fim seriosi poti sa te dai mare in cartier la tine nu la mine ca nu ai sanse.
ma iei cu engleza acum?
uita-te la tine ca nici romana nu sti sa vb bine
in loc de sunt scrii sint...trist.
poti sa scrii cat vrei nu o sa iti mai raspund, nu vreau sa ii populam baiatului threadul aiurea. la revedere