Sunt cel putin doua ture de livrare zilnic. Pot ajunge la easybox si la ora 7, dar si la ora 21. Cam intre orele astea au ajuns ale mele.
Nu exista o ora anume si fixa.
eu primesc colete si la 7 dimineata si la 13 si seara dupa 20
Ma refer la ce oră primești acel sms cu: "coletul dvs a ajuns la easybox" nu când mergi tu să-l ridici. Din cate stiu curierii nu lucrează la ora 20.
Nu stiu, mai. Eu stau in Olanda, si de ex. la DHL "e in drum" poate dura si 8 ore.
Si eu tot la aia ma refer.
Si easybox urile sunt alimentate uneori si la ora 21.
Cand ajunge curierul in zona. De ex in zona mea curierul le pune la ora 14 in fiecare zi
Salutare!
stimate domn mogiojojo, marele raufacator din fetitele powerpuff
am lucrat in domeniul acesta si doresc sa iti spun ca programul incepe de la ora 8 dimineata si tine pana la 16:30 program fix, la 8 ajungi in depozit si scanezi toate coletele pe care trebuie sa le livrezi,.
Dupa ce termini de scanat, vei baga coletele in saci, iar apoi le incarci in duba si te duci la locațiile unde ai de alimentat easybox-ul.
Cateodata, dureaza aproximativ 2 ore - 2 ore jumate pana scanezi toate coletele, deoarece vin foarte multe, in special marțea, atunci sunt cele mai multe colete.
deci cam pe la 10- 10 si putin vor pleca angajatii cu dubele si vor alimenta easybox-ul, la mine in oras asa era, programul doar de la 8 dimineata pana la 16:30, nu am intalnit pe nimeni de acolo sa alimenteze easybox-ul mai tarziu de ora 15:00 deoarece cam pana pe la ora aia terminai toate rutele tale.
daca doresti sa mai intrebi ceva, iti sunt la dispoziție
Trimites sms, inclusiv la 11-12 noaptea. Depinde de easybox, iti dai seama ca un anume curier care alimenteaza easybox-uri face asta la mai multe si la unele ajunge la o ora, la altele la alta ora, samd, nu?
ElenaMari întreabă:
catalin542000 întreabă: