| Motisor a întrebat:

Mă interesează să învăț matematică, ca un hobby, sunt la facultate și am nevoie de ceva productiv care sa imi ofere satisfacție cu care să imi ocup timpul, știe cineva de unde as putea sa o iau de la zero, un program ceva, o carte, cu ce să încep, un site ceva? Asa stiu si eu ce am facut in clasa 1 dar daca aveti ceva concret sa folosesc pe post de program de învățare cu exerciții etc. Si va rog fara glume inutile.

7 răspunsuri:
| ShREKT a răspuns:

Salut, ce iti recomand e sa incerci sa dai de un prieten care te-ar putea ajuta cu explicatii. de la un moment dat se complica putin matematica, dar doar din cauza ca unele calcule se vor scrie sub forma de simboluri si tot mai putine cifre vor fi, dar iti spun sincer ca e frumoasa si merita facuta. ce iti mai pot recomanda e aplicatia WolframAlpha, aici iti explica orice calcul si ti-l arata in toate modurile posibile, in rest e putin dificil fara cineva care sa te indrume ca sa iti dea totul pe rand

| Motisor explică (pentru ShREKT):

Mă gândeam eu că fara un profesor ceva nu prea am cum sa știu in ce direcție sa o iau, dar am sa incerc aplicatia, mersi.

| DaFrateEuSunt a răspuns:

Singura matematica pe care o s-o stii tu, ce nu o stii acum, este reprezentate de calcul cu puteri

| Motisor explică (pentru DaFrateEuSunt):

Umm, o știu deja, doar am terminat 12 clase, dar mersi oricum, cred.

| danielteodor0 a răspuns:

E complicat. Ar trebui sa obti programa pe clase apoi sa decizi ce sa inveti si apoi sa studezi.
La ce facultate esti?

| Motisor explică (pentru danielteodor0):

La efs, kineto, nu are treaba facultatea cu asta. Imi trebuie sa fac ceva cand ma plictisesc, si imi place matematica, dar as vrea sa o iau de la 0, pacat ca nu e o structura ceva la îndemână sa fac asta.

| danielteodor0 a răspuns (pentru Motisor):

Daca stii ce subiect vrei sa inveti te pot ajuta. Eu sunt la feaa informatica economica.