"Mai baieti la mentenanta..."
1 - fetele nu sunt acceptate la discuție?
2 - "daca nu se strica freci menta toata ziua?" - parcă mai vorbisem de mentenață=intreținere. Preventiv nu "freci menta" ci aparatura, cabluri, greutăți, rulmenți, pinioane, stative,... in general, o groază de lucruri de făcut.
Baftă
Tu pentru ce tot insiști cu întrebările astea gen "ca inginer la mentenanță e bine" sau "în mediul privat există maiștri"?
Ești vreunul dintre lucrurile alea? Sau mai întâi vrei să afli ce implică fiecare job din lume și apoi vei decide ce vrei să devii?
Nu de alta, dar până acum ai vrut să te faci vreo zece lucruri diferite, și zici că ai deja 25 de ani (deci ar cam fi trebuit să ai deja un job sau măcar o calificare până acum dacă chiar te-ar fi interesat asta).
Am lucrat,imediat urmeaza sa ma bag iar, eram curios si de alte joburi nu vad nimic rau in a fi curios, mai ales ca nu stresezi in lumea reala, aici cui nu-i convine are butonul de block imediat si nu il oblig eu sa imi citeasca intrebarile, de vina e cel ce sta sa le citeasca in cazul in care nu ii convine, eu doar intreb, daca esti mai curios de fel nu e ceva rau.Si din ce imi aduca aminte am si recunoscut ca nu sunt nu stiu ce destept al societatii, intreb, invat, nu intreb nu invat nimic.
Problema este că tu nu știi să înveți.
Chiar ai impresia că a pune sute de întrebări mai mult sau mai puțin aberante pe TPU înseamnă că "înveți"?
Învățătura este grea. Ceea ce faci tu este simplu și inutil.