| Daaianna a întrebat:

Mai devreme am vrut sa intru pe messenger si imi spunea"Your account has been locked", imi spuneti si mie ce s-a intamplat cu contul meu? multumesc

Răspuns Câştigător
| BruneTTe a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie. Se intampla atunci cand tu, sau altcineva incearca sa intre pe ID-ul tau in mod repetat si nu reuseste [ adica sa zicem ca vrei sa intri pe mess si gresesti de mai multe ori parola].
Yahoo iti protejeaza contul blocandu-l pentru 24 de ore.
Eu cand am patit asta, a doua zi am putut deja sa intru pe ID. Prietena mea insa nu a mai reusit si a trecut deja o luna. In cazul ei cred ca i-a spart cineva parola...
Incearca sa intri mainehee hee

10 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ai încercat prea multe parole şi nu au mers sau cineva a încercat să intre pe id la tine şi nu ştie parola. Ca s-o deblochezi intră pe adresa ta de mail. De pe yahoo şi o să-ţi meargă şi id-ul după! Baftă!

| AndutzaAndu a răspuns:

Cred că cineva a vrut să-ţi blocheze contul de Y! M, dar poţi să-l deblochezi dacă ştii răspunsurile la acele întrebări secrete care le-ai pus atunci când ţi-ai făcut id-ul. Dacă nu ştii, după 24 de ore se deblochează contul.

| Laurici :x a răspuns:

Ai contul blocat sad nu stiu...schimba-ti parola sh vezi daca merge...mai stii intrebarile sh raspunsurile? daca nu. nu ai cum sa schimbi parolasadfa-ti alt idwinking :X succes~

| lovelovelove a răspuns:

Pai se mai intampla trebuie sa iti schimbi parola [click forgot ur password] daca ai completat raspunsurile acelea la nimereala nu mai ai ce face straight face asa am patit si eu

| katalyn27 a răspuns:

Presupun ca ai testat de mai multe ori parola gresita (sau altcineva), si yahoo ti-a blocat contul pentru siguranta vreo 30 min, sau o zi, nu mai stiu sigur.

| KatVonB a răspuns:

Si eu am patit asa...lasa`l un timp, si intra dupa aceeahappy

| tiberiu_7743 a răspuns:

Cred ca s-a blocat, nu stiu siugur sau ti la blocat cineva nu stiu sigur.

| Catalin_8218 a răspuns:

Ai cont-ul blocat, se mai intampla cand cineva baga parola de prea multe ori gresit happy

| katy_9430 a răspuns:

Intra dupa 24 ore si totul e ok ca a incercat cineva sa intre pe adresa ta succes

| Sorin_Irina_Si_1991 a răspuns:

Care este orasul in care s-a nascut tatal tau si in ce an?