| xLaLaX a întrebat:

Mdaa eram la un prieten acasa si nu aveam ce face si am vazut ca so uitat cand am scris parola de mess a mea si cand o plecat spre bucatarie am schimbat-o repede si pe urma am uitat ce parola am scris si nu stiu ce safac si nu vreau sa-mi schimb id-ul. ajutor si nu stiu intrebarile care mi le-o dat cand mi-am facut id-ul deci. ajutoor puppy dog eyes. 1 funda+ vot

10 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Asta e cea mai tare chestie happy ce dai sa iti dau eu parola?laughing

| BIS99 a răspuns:

De obicei trebuia să pui şi o adresă de mess alternativă. Vezi dacă o mai ştii. Dacă nu, asta este, ţi-ai pierdut un cont din cauza că eşti uituc straight face

| An0nymuSsS a răspuns:

Pur si simplu faci altul

| xLaLaX explică (pentru BIS99):

Sunt fata :-l!

| xLaLaX explică (pentru An0nymuSsS):

Mda, dar am multe adrese pe al meu. verilor. prietenilor. etc puppy dog eyes. si imi place id'ul laughing. adica m-am obisnuit cu el. il am de vreo 2 ani jumate laughing.

| xLaLaX explică (pentru Purec):

puppy dog eyes

| Purec a răspuns (pentru xLaLaX):

Incearca cu un key logger...erau unele open source dar nu mai imi aduc aminte acum

| Purec a răspuns:

Edit: Family Key Logger este free. Iti arata ce sa tastat in ultimele cateva zile..cauti pe acolo si iti gasesti parola. Alta solutie nu vad...ar fi prea dificil si nu merita efortul happy

| xLaLaX explică (pentru Purec):

Mda. am downloadat si. nu-mi arata.straight face. imi arata doar ce am tastat pe moment. sau cand l'am downloadat oh go on

| Purec a răspuns (pentru xLaLaX):

Are optiune si pentru ultima luna. uite-te mai bine