| Andreea51764 a întrebat:

Merită să învăț limba coreană chiar dacă nu știu engleză? Eu osă vreau să merg în Coreea de Sud dar nu știu engleză și voiam să știu care ar fi mai importantă limba coreană sau engleza.

Răspuns Câştigător
| brojbet a răspuns:

Limba coreeană e foarte folositoare în Coreea mai ales dacă vrei să trăiești acolo pe termen lung sau toată viața, cum dorești. Dar dacă vrei să faci o vizită sau să vezi cum e acolo (dacă merită să înveți limba etc) aș zice că engleza e 100% mai importantă. Multă lume, chair și coreeni, știu engleză așa că poți să te descurci fară pic de coreeană, dar ai putea învăța ceva de bază doar dacă dorești.

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Nici cu limba română văd că nu stai prea bine.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă vrei să mergi în Coreea de Sud, este destul de logic că limba coreeană ar fi mai folositoare. Dar chiar crezi că este atât de simplu să înveți limba coreeană?

Dar dacă și tu vrei să mergi în Coreea de Sud pentru că-ți place K-Pop (cum spun 99% dintre adolescenții de pe aici care visează să meargă în Coreea de Sud), mai bine stai liniștită.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si ce vrei sa faci in Coreea? Sa o vizitezi? Doar nu inveti limbra pentru ca stai 2 saptamani intr-o tara

| Madaxo97 a răspuns:

Dacă nu știi nici măcar engleza, care e o limba foarte ușoară și o înveți aproape fără să vrei în ziua de azi, cum poți crede ca vei reuși să înveți coreeana, una din cele mai grele limbi din lume? Îți va lua luni întregi numai să înveți alfabetul și să scrii câteva cuvinte. Mai bine învață engleza că e mai ușoară.

| Delllla a răspuns:

Coreană.

| Andreea51764 explică (pentru suntserios):

Mi-ar plăcea să locuiesc acolo

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Andreea51764):

Atunci ar cam trebui sa inveti limba