anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am blocat telefonul. N-am codul puk. Cum il aflu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da-mi! (cred ca o sa fie cel mai aiurea raspuns funditat, in afara de @hanks)hee hee

18 răspunsuri:
| hd04wbw a răspuns:

Normal trebuia sa il ai la cartela cand ti-a dato. Daca nu il ai inceearca sa suni la ei sa iti dea Pukul.

| Sofffie a răspuns:

Suni de pe alta cartela si il ceri.
sau de pe alta cartela *100# si selectezi optiunea puk.

| deffect a răspuns:

*100# 5 codul puk introduci nr de telefon si dupa afli puk

| Sofffie a răspuns:

1.Cand cumperi un telefon, cu tot cu cutielaughing iti da si o carticica pe care scrie codul puk.

2. Daca ai aruncat cutia o sa fie mai greu.Am avut si eu o problema cu codul puk si a trebuit sa ma duc la vodafone shop sa mi-l aflu. L-am aflat numai ca mi s-au sters toate contactele, toate pozele, tot! Parca era un telefon noulaughing.Deci ca sa-l aflii te duci la vodafone(daca esti pe voda), la orange etc.:d

| LuS[z] a răspuns:

Depinde de reteau pe care te afli.La vodafone ar trebui sa vorbesti cu cineva care are abonament si sa te ajute sau sa suni la *128 # parca era. La celelalte retele nu stiu big grin

| Sofffie a răspuns:

Sau suni de pe un alt telefon la relatii cu clientii(reteaua orange) si le spui sa-ti dea codul puk! apoi ei te vor intreba numarul tau de tel-tu le spui numarul ei iti dau codul si apoi gata! bafta!

| DDDDDD a răspuns:

Apelezi *100# de pe alt telefon si alegi optiunea PUK si blocare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la compania cu care esti si til deblocheaza

| aleakim a răspuns:

Suna la relatii clienti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Azi n-au relatii cu clienti.~x(

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dau fundita lui nebundupatine, desi n-a raspuns la postare, dar mi-a deblocat telefonul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sharky, ce funditar esti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum aflu puk
connex

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sall, Am si eu un Sony Ericsson w200 i sau w200 si am uitat codul de deblocare al telefonului, cine ma poate ajuta si pe mine? pls

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

0728404318

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am abonament Vodafone, si imi cere codul puk.Am sunat la serviciu clienti si am bagat numarul de telefon si imi cere parola de loialitate si nu stiu ce sa mai fac. Ce fac mai departe?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar mie mi s-a blocat pcodul puk si sunt pe Orange ce trebuie sa fac

| Yrymya_Myhay_1992 a răspuns (pentru Sofffie):

Si la ce nr pot suna la relatii cu clientii? :-d :-(