anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am uitat cheile acasa si stau la usa ca prostul. Pot sa o deschid cumva? Pot cere la un vecin ceva?

22 răspunsuri:
| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

Și eu am pățit asta și am intrat pe geam și când m-am dus la muncă tot pe geam am ieșitlaughing))) și am sunat proprietarul casei să-mi aducă alte chei ca le-am pierdut pe alea ale mele care milea dat și acum le pun mereu în buzunarul mic de la geantă de muncă

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă le-ai uitat acasă, înseamnă că nu ai incuiat ușa. Poți intra.

| norahece a răspuns:

Cauta pe net firme care fac asta

| Maraa345 a răspuns:

Da-te cu capul de usa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AloeVeraReceSiFornetiCuGem):

Si daca gogu sta la etaju 10 sau mai jos? ce face in cazu asta

| Răzvi42 a răspuns:

Stau in Spania fratilor, se inchid singure usile aici

| Lioana a răspuns (pentru floresdemayo):

O fi avand yala din aceea care se inchide automat.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Stai la cea mai apropiata cunostinta pana cand vine urmatorea persoana care are o cheie acasa.
SAU sparge usa...
intra pe geam daca e la parter
sparge geamu daca ajungi la el si ai bani de altul
etc

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Lioana):

Cine a conceput sistemul ăsta de închidere, cu yală automată (pentru cei care au obiceiul de a uita usa deschisă la plecare), ar fi trebuit să ia in calcul si faptul că, cel care uită să își incuie ușa, uită să își ia și cheia.winking
Ori, uită pe unde și-a pus-o.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Răzvi42):

Oh, ești in Spania?
Atunci te asteptăm acasă, in Romania, cu usile larg deschise (ale frigiderului).hee hee

| Răzvi42 a răspuns (pentru floresdemayo):

Daca ai sti ce dor imi e, sunt de un an aici continuu. Nu ii mai suport pe spaniolii astia.dar nu am ce face in ro, o sa ma stabilesc aici...

| Yuoia a răspuns:

rolling on the floor
Un "berbec" sa spargi usa.

| Yuoia a răspuns (pentru floresdemayo):

Exista yale "automate". Zavorul e mereu pe pozitia "inchis". Cand tragi usa, un arc impinge zavorul si yala se inchide.
Din acest motiv am evitat mereu modelul.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Yuoia):

Nu mă îndoiesc. Preferam să aibă și telecomandă. ))

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru Răzvi42):

Succes in tot ce faci!
Și cu ușa...
Dacă nu, găsești tu o spanioloaică care să te găzduiască.

| Răzvi42 a răspuns (pentru floresdemayo):

Mie imi plac africanele? am avut iubita africana. A venit prietenul meu la 12 si a adus cheile.am stat 3 ore la usa, mi-a dat o vecina un suc laughing) am stat fara sa fumez 4 ore, am batut recordul

| mastadont a răspuns:

Mai bine puneți ială electronică, sunt modele la care nici nu îți mai trebuie cheie, o deschizi frumos din aplicație de pe telefon, că telefonul sigur nu-l uiți big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Maraa345 a răspuns (pentru DracuIa):

Poate vrei un sut in fundhee hee

| oglindasultanului a răspuns:

Ce usa cum arata thinking la bloc, la casa? intra pe geam, pe alta usa. Esti proprietar acolo? Daca stai la bloc, contactezi administratorul, daca stai la casa ar trebui sa ai optiunile ferestre/alte usi. Poti lua alta cheie, dar nu stiu cum afli modelul, ar trebui sa fie pe undeva informatia asta, la cei care ti-au dat-o.