| Ana10000100 a întrebat:

Nu credti ca scoala este cel mai ciudat lucru?
Scuzati va rog categoria.

Răspuns Câştigător
| meedanyy a răspuns:

Sincer mi.e mi se pare un pic ciutat dar daca nu ne ducem la scl ce o sa ajungem in viata? Dc mai traim daca nu ne ducem la scl cand avem varsta respektiva?

6 răspunsuri:
| Luris7 a răspuns:

Cum sa fie ''ciudat'' cam bizara formularea ta. happy

| TomJerry a răspuns:

Nu.Este cel mai bun lucru.

| DianaScorpio a răspuns:

Ce anume ti se pare ciudat la ea?

| Ana10000100 explică (pentru DianaScorpio):

Cum sa ma exprim eu?
Pai ca de ce ne trezim asa de dimineata? Puteam sa ne trezim macar de la 8 fara, nu?
Si faceam o ora fara in plus decat sa fac de la doispre zece la cinci.
Invatam... si cand crestem mari ne ajuta. Dar de ce facem asa de multi ani? Ma si enerveaza si facultatea mai ales, zece sau doispre zece clase macar.

| DianaScorpio a răspuns:

In cazul in care nu observi, nu doar elevii se trezesc asa devreme, ci si oamenii care merg la servici. Chestia cu dormitu mai mult pe care tu ai ziso nu e relevanta, totul depinde de ora la care te culci. De ce facem asa de multi ani scoala? Pentru ca este multa materie de invatat. Multi oameni cu liceul terminat sunt inculti, desi au facut totusi 12 clase. Sau tu poti spune ca un om cu liceul terminat este nu stiu cat de cult? Da, mai sunt si oameni care intr-adevar sunt, dar sunt destui si care nu. Deci se pare ca pentru multi, nici 12 clase nu sunt suficiente... Iar facultatea o faci pentru a te specializa intr-un anumit domeniu, deoarece la scoala faci mai multe materii, nu doar una. Pentru a te putea specializa in ceva anume, pentru a sti o gramada de lucruri despre acel ceva si a-l putea stapani, in general este nevoie de o facultate.

| Ana10000100 explică (pentru DianaScorpio):

Bravo, ai mare dreptate!
Pacat ca ai raspus prea tarziu, meritai fundita si o mai meritai pentru ca mi-am dat seama ca nu mi-ai raspuns pentru fundita pentru ca ai vazut ca am dat deja fundita, daca as putea sa mai dau inca o fundita ar fi a ta!