Eu am vazut intrebari de 5-6 luni ca multe raspunsuri si care sunt fara fundita! Nu a dat-o nici un robotel! Ceea ce zici tu am mai vazut pe site la cineva care tot asa spunea ca nu a dat el fundita! La intrebarea ta din 26, initial cela/a care a primit fundita nu era anonim ci era un user care se numea "?" si caruia i-am urmarit raspunsurile din cauza ca isi retrasese prietenia! Si am vazut ca expresia "las-o ca macane" din raspunsurile ei (ca era o fata pozata la avatar) imi era foarte cunoscuta...si m-am lamurit pe deplin Cred ca sti si tu cine era! Nu stiu totusi cum s-a putut da fundita fara tine! Eu zic s-o intrebi pe Raluca!
De cand cu aventurile mele cu Ionica, nu ma mai mira nimic. Dar, absolut nimic. Nici macar nemasurata prostie a unor useri. Iar caile adminilor...sunt total necunoscute.
Si tu de ce nu ai dat fundoaca si acum certi calculatorul, hai ceartama pe mine, da-mi fundoiul si gata. @Doc Trip de unde ai luat mami ţâţoiele alea ca-mi trebuie si mie la gonflabila o pereche, fac cinste
Si pe mine ma calca pe nervi sistemul care "funditzeaza" automat. Nu o data am descoperit ca la intrebarile mele, desi eu nu am vrut sa ofer fundita, s-a gasit sistemul sa premieze cel mai prost raspuns sau cel mai provocator user. Privitor la cea de a doua varianta, nu cred ca scopul site-ului este sa fie premiat cel care simte nevoia sa irite userii din dorinta de a issca scandal. Cum spune si Andraxur, caile adminilor sint mai necunoscute decit cele ale Domnului. Eu am propus deseori sa se renunte la automatismul asta, cel ce a postat intrebarea trebuie sa fie singurul care decide care dintre raspunsuri merita sa fie premiat.
catalin542000 întreabă: