anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai pot reinstala windows 7 adica la instalare merge pana ajunge la partitii dar acolo am 2 partitii dynamic si una care are 100 mega sa u asa ce va si nu pot face nimic sa le sterg sau sa dau format imi da o eroare poate ma ajuta cineva...

Răspuns Câştigător
| livio70 a răspuns:

Instaleaza Partition Table Doctor 3.5. Il gasesti pe InternetNet.Aranjeaza-ti partitiile cum vrei, adica poti sa iti vezi ce ai hard si dupa ce ti-ai facut curat(poti sa stergi partitiile care nu iti folosesc sau chiar cele ascunse) incearca sa instalezi windows-ul. Daca nu gasesti programul lasa-mi mesaj inbox si ti-l trimit eu.

6 răspunsuri:
| alincde a răspuns:

Ce eroare da?

| yoyoy77 a răspuns:

Cand am luat calculatoru avea o singura partitie si am chemat pe cineva sa-mi faca partitii si nu stiu ce a facut ca dupa aceia a incercat sa instaleze windoswul iar si nu a mai reusit la instalare merge pana la partitii si acolo nu pot face nimic nici sa le sterg nici sa le dau format a zis ca cica este din bios dar el nu se baga ca nu stie

| yoyoy77 a răspuns (pentru alincde):

La partitia 1 dynamic merge sa i dau format da imi apare; Setup was unable to create new system partition or locate an existing system partition.Se the setup log files for more information...Si la urmatoarea scrie Disk 0 unallocated space nu pot sa i dau nimica ca scrie joscu albastu si ii dau cli pe el si dupa imi apare asta; windows cannot be installed to this hard disk space.The partition contains one or more dynamic volume that are not supported for installation

Răspuns utilizator avertizat
| yoyoy77 a răspuns (pentru livio70):

Am rezolvat multumesc pentru ajutor...

| yoyoy77 a răspuns (pentru livio70):

Am rezolvat multumes pentru ajutor...