Este foarte bine si asa, nu este neaparat nevoie ca semnatura sa fie indescifrabila. De altfel, niciodata, o semnatura nu o sa fie perfect identica cu alta, ci doar asemanatoare. Nu te stresa cu asemenea lucruri, totul va veni de la sine.
Nu e neaparat să ai o semnătură wow. Eu de ex de fiecare dată scriu numele de familie, bine nu cred că toată lumea înţelege ce scriu, dar aşa m-am obişnuit şi uneori se aseamănă alteori diferă depinde de dispoziţia mea. Nu încerca să fie cine ştie ce. Ci doar ceva simplu, să-ţi fie ţie uşor.
Dai semnăturii mai mult credit decât e nevoie. Mulţi nici nu-şi semnează numele, au doar o „măzgălitură" specifică. Alţii îşi scriu direct numele, de fapt din asta a evoluat semnătura, scrisul rapid şi grăbit al numelui. Normal că nu poţi face două semnături la fel, asta e imposibil şi neverosimil, te crezi xerox? Ideea e să le faci asemănătoare.
Fa si tu un X mare pe foi cand semnezi
Eu fac semnatura lu' mama, poate chiar mai bine decat ea, lmfao... d'asta nu a mai semnat mama acte pentru. scoala, desi a avut teancuri
Iti zic cum fac eu: imi scriu numele, doar ca eu scriu mai urat, mai alungit, ma rog mai altfel decat cei de clasa a4a. Nu iese urat, din potriva iese foarte misto. Incearca.
Cand eram mica, la inceput reproduceam semnatura mamei- asa cum puteam eu. In scurt timp, am transformat semnatura mamei, am "personalizat-o" si asa am obtinut propria-mi semnatura.Nu te ingrijora, in timp vei reusi sa ai propria semnatura! Pana atunci, ocupa-te de aspecte mai importante ale vietii! Semnatura poate fi constituita chiar si numai din numele de familie, din prenume sau de o initiala. Nu conteaza!
Succes!
Pa-pa!
Simplu, iti alegi o prescurtare a numelui, sau chiar initialele, sau de ce nu un pseudonim, un semn care-ti place, nu-i musai sa se regaseasca numele sau o referire la numele tau in semnatura. Eu imi scriu initiala numelui mic iar dedesubt jumatate din numele de familie. Toata lumea zice "wow" cand vede ce semnatura am.
Nu iti va iesii din prima niciodata, scrie cum scrii normal doar ca ascendeaza viteza procesului pana o sa iti iasa atat de rapid ca o semnatura asa iti va iesii si fara sa vrei practica scrisu ca pe un exercitiu treptat rapid.Nu mi vine sa cred la ce intrebare ti am raspuns